.
JAARGANG 11  
 

 27 november
 

's-Graveland bezorgt HSV de eerste overwinning: 11-1

De voetballers van HSV'69 4 hadden dit seizoen nog niet gewonnen. Een makkie voor 's-Graveland dus? Nee, een nederlaag met dubbele cijfers. De voltallige web-redactie zat geblesseerd thuis. Vincent, Luc en Maarten brengen verslag uit van het drama. Vincent: "Je kunt natuurlijk van alles zeggen over de wedstrijd, maar dat moeten we maar niet doen. Harde wind! Er ging weinig goed."

HSV'69 4 - 's-Graveland 5: 11-1
Ruststand: 6-1
Doelpunt 's-Graveland 5: Niels uit de A1

 

 

Luc te Nuyl: "Beste Webreactie,
Ik ga verder geen verslag doen van de wedstrijd. Jeroen heeft deze taak op zich genomen en ik ben ook nog te emotioneel om er iets van te zeggen.........diepe diepe zucht.
Maarten stuurt de foto van de aftrap en Jeroen zal wel zeggen dat die aanvoerder een aardige vent was maar geloof hier helemaal niets van...een schurk van het zuiverste soort."

 
 
 

Maarten Schaap: "Beste Webredactie,
Vandaag hebben de jongens een enorm pak op de broek gekregen; het werd maar liefst 11-1
Bijgaand even twee fotootjes, als het goed is stuurt Luc ook nog wat door (mijn batterij was leeg ;-()
Uitslag wellicht wat geflatteerd, er hebben maar liefst 3 niet-keepers gekeeped. Nou dan weet je wel hoe laat het was.
Overigens, die klunzige Uileballetje dachten dat de wedstrijd om 11.00 uur begon. (Als ik jou was zou ik dat maar snel nog even op de site aanpassen)
Niet heel fijn als je bedenkt dat wij (Vincent, Jeroen, Luc en ik) de avond ervoor naar een concert in de Metropool in Hengelo zijn geweest van Saxon (met in voorprogramma Anvil)
Na de nodige alcoholische versnaperingen en een overnachting in het Eden hotel te Hengelo, is het natuurlijk niet fijn om te bedenken dat je om 8 uur nog even een uurtje langer in je bed had kunnen liggen. Maar goed als die-hard supporter heb je dat natuurlijk allemaal voor het team over. (incl. Westerstorm met slagregens).
Julien Janmaat en drie jongens uit de A deden mee. Aan hun lag het niet.
Voor verdere details moet je maar even contact met Jeroen opnemen.
Gr. Maarten
"

 

 

 
 
 

 

 

 De Rust
 

 

Supporters van de week

Maarten Schaap en Luc te Nuyl: Als je ook onder deze omstandigheden je team blijft steunen kan je worden uitgeroepen tot supporters van het millenium. (Omdat het millenium nog zo jong is, is dat echter wat te voorbarig.)

 


 

De Toss

Gelegenheidsaanvoerder Vincent Weggemans:"Enkele opmerkingen:
- Waar is onze ruime selectie? Hadden spelers uit de A1 nodig om compleet te zijn.
- Er ging weinig goed. Vaker dan drie keer overspelen zonder de bal te verliezen, bleek vandaag erg moeilijk.
- Mooiste doelpunt van de dag was wel het afstandsschot van Niels, dat mooi binnenkrulde.
- Harde wind! De keuze om eerste helft met wind mee te spelen, bleek niet erg gelukkig: voor we wakker waren, stonden we 4-0 achter.
- Beetje pech (bal gaat via been verdediger eigen doel in), beetje keeperspech (2x bal door handen laten glippen), maar vooral slordig van ons.
- Hoosbui halverwege tweede helft was zo druistig dat de wedstrijd even stil werd gelegd
- Jonge, snelle mannen die verdiend wonnen. We vermoeden wel dat dit niet het team is dat zeven wedstrijden alles verloren had. Daarnaar gevraagd antwoordde de oudste speler van het team: “nou… het scheelt niet veel!”
- Aanvoerder was een aardige jongen en een goede voetballer.
- Het hele team heeft optimaal geprofiteerd van onze slordige passing, op een gegeven moment viel elke bal voor hen goed. Dat is natuurlijk ook een kwaliteit.
Mark Jans, die een goede wedstrijd speelde, heeft mij vanuit De Hoef helemaal thuisgebracht in Amsterdam. Dat mag ook wel eens vermeld worden!
De kans dat de uitspatting in Hengelo van invloed was op het wedstrijdresultaat lijkt mij nihil."

 

 

© Vijfde Dimensie