.
JAARGANG 11  
 

 22 februari
 

Supporter en Spelers op glad ijs

Ondanks de waarschuwingen van Vincent Weggemans op deze website waagden supporters en spelers van 's-Graveland 5 zich tijdens de vorstperiode toch op het ijs. Supporter Maarten schaap doet verslag in woord en beeld.
...- Voor een wielrenner is het natuurlijk de gewoonste zaak van de wereld dat er in de winter op de schaats aan de conditie wordt geschaafd; bij voetballers waarvan de één met spierverslappers speelt ...-

 

 

Maarten Schaap (foto rechts uit archief) via de mail:

Ondanks het gegeven dat ’s-Graveland 5 pas weer 4 maart de eerste wedstrijd moet spelen, deed het mij genoegen om te zien dat een aantal spelers onder winterse omstandigheden toch aan hun conditie c.q. herstel aan het werken was. Voor een wielrenner is het natuurlijk de gewoonste zaak van de wereld dat er in de winter op de schaats aan de conditie wordt geschaafd; bij voetballers waarvan de één met spierverslappers speelt, de ander aan het herstel van zijn afgescheurde achillespees werkt en weer een ander constant belemmerd wordt door zijn eigen (keepers)lichaam, is het opmerkelijk dat zij toch regelmatig worden aangetroffen op de diverse dichtgevroren plassen. Zo ook in het weekend van 11 en 12 feb waar ik zowel in Ankeveen als op Loosdrecht jullie grote kale leider Jeroen, als wel praatjesmaker Luc en de immer geblesseerde Edgar tegenkwam. Zelfs klunend! Ook mentalcoaches Linda en Sofie te Nuijl, alsmede supporter van het eerste uur Pepie, die speciaal uit Thailand was overgekomen voor de Elfstedentocht werden gespot en maakte het plaatje compleet. Ik kijk met een gerust hart uit naar de hervatting van de competitie; aan de instelling van deze 3 bikkels kan het in ieder geval niet liggen.

 
 
 

 

 

 

 

 

   
 

 

 

 

 

© Vijfde Dimensie