.
JAARGANG 11  
 

 29 februari
 

Mark Jans komt binnenkort weer sterker terug

Hij zou alle goede raad en adviezen van vrienden en familie in de wind slaan. Zijn voetbalschoenen gingen nog niet aan de wilgen. En inderdaad, hij lijkt woord te gaan houden. Mark heeft spelend voor 's-Graveland 5 meer blessures opgelopen dan Hammy de Beukelaar -Nederlands bekendste stuntman- in heel zijn actieve carriere. December vorig jaar liep hij een gebroken schouder op, op het oliebollentoernooi.

 

 

via de mail:

Voetbal vrienden,
Vandaag, op de dag dat het Nederlands elftal een oefeninterland speelt tegen Engeland onder de 21, is er ook nog belangrijk voetbal nieuws te melden. Ruim 2 maanden, om precies te zijn 10 weken, of nog preciezer 71 dagen, na het onfortuin tijdens het Oliebollen toernooi heeft Dr Meyers, chirurg in Ter Gooiziekenhuizen, vandaag besloten dat de arm van Mark Jans uit de immobilizer mag.
Hoewel Mark nog niet beschikbaar is voor de wedstrijd van dit weekeinde, zal hij wel dinsdag de training hervatten. Ook heeft hij een maand abonnement genomen bij Van Hellemond om er voor te zorgen dat hij zo snel mogelijk weer in goede conditie is.

Mark: "Wat een opluchting! Eindelijk mag ik weer wat. Ik was na ruim 6 weken al op eigen initiatief begonnen met het gebruik van de arm en kreeg op de afspraak erna erg op mijn donder. Nu het weer kan ga ik er dan ook vol tegen aan, vanaf maandag ga ik elke ochtend naar de sportschool om met fietsen en lopen weer op krachten te komen."

 
 
 

Op de eerste foto van 21 December is het losgeraakte botfragment te zien waar de pees aan vast zit. Hiernaast de foto van 3 weken geleden. De foto van vandaag kan helaas door lokale print problemen niet  worden getoond.

 

 

 

 

 

 

© Vijfde Dimensie