.
JAARGANG 11  
 

 5 maart
 

Overwinning uitbundig gevierd met optreden van Henk Vink

Het bleef gisteren nog lang onrustig in de kantine van 's-Graveland. De 6-0 overwinning van 's-Graveland 5 op Fc Hilversum deed de club goed. Alle overige teams hadden het er immers minder afgebracht. De feestvreugde werd extra kracht bijgezet door een optreden van de internationaal beroemd en berucht artiest Henk Vink. Henk wist in allerlei gedaantes de emoties van alle aanwezigen op een bijzondere manier te bespelen.

 

 

Luc te Nuyl: "De stemming zat er gisteren natuurlijk goed in na onze klinkende overwinning. Ik had er op gerekend dat we na het douchen nog een pilsie in de kantine zouden drinken en nog even live naar PSV-Twente zouden kijken. Toen we in de kantine kwamen was er echter geen TV-scherm te zien maar stond Henk Vink daar op te treden. Nou kende ik Henk niet, maar hij schijnt regionale, nationale en internationale bekendheid te genieten. Ik moet zeggen dat hij een behoorlijk goede show neerzette. Hij warmde het publiek eerst een beetje op met nederlandstalige nummers en kwam vervolgens terug als dikke vrouw in ondergoed, als Anton uit Tirol en als Elvis. Ik heb me kostelijk vermaakt en volgens mij gold dat voor iedereen aan onze tafel. Vooral Menno en Stok konden de emoties nauwelijks de baas."

Menno van den Brand: "Ja, ik ken Henk al jaren. Hij heeft trouwens ook bij 's-Graveland gevoetbald. Zelf heb ik Henk ook wel bij feesten, zowel zakelijk als privé, uitgenodigd. Bij Henk weet je wat je krijgt: Inzet en emotie. Iets wat ik bij de voetballers van 's-Graveland 5 wel eens een beetje mis."

 
       
 
 
       
 

Menno: "Ik vind alle acts van Henk heel goed, maar de die van de dikke vrouw in ondergoed vind ik het best. Je kunt best zeggen dat Henk en ik dan een soort chemie en magnetisme ondervinden. Bij andere geleden zocht ik hem dan nog wel eens achter de coulissen op. Gisteren gingen echter ook bij Henk alle remmen los en belandden we pardoes op de vloer van de kantine. Dan zie je maar weer eens wat goede muziek en een goede performance los kan maken bij mensen."

Stok van den Burg: "Ik vond het ook een topmiddag gisteren. Jammer genoeg komt het er niet meer zo vaak van dat ik bij mijn oude team, 's-Graveland 5, langs de lijn sta. Ik heb me echt voorgenomen om vaker te komen kijken. Als ik de jongens zie is het contact echter meteen weer als vanouds."
"Menno en ik hebben zo'n beetje dezefde muzieksmaak. Als semi-professioneel muzikant kijk ik natuurlijk wel op een andere manier naar dit soort optredens. Ik ging vooral uit mijn dak bij het optreden van Elvis. Echt, Elvis is niet door maar leeft. Ik deed mijn ogen dicht en dacht dat ik de echte Elvis hoorde (Kan kloppen want Henk deed een playback-act, red.). Mocht 's-Graveland 5 kampioen worden, wat na de overwinning op Fc Hilversum nog steeds tot de theoretische mogelijkheden behoort, weet ik zeker dat Henk Vink moet optreden op het kampioensfeest.
"

 
 

 

Voor informatie en Boekingen: Website Henk Vink
 

© Vijfde Dimensie