.
JAARGANG 11  
 

 29 april
 

Vrij weekend voor 's-Graveland 5

Jammer, maar Nederhorst kon vandaag niet aantreden tegen 's-Graveland 5. Het duel had in het teken gestaan van de strijd om de rode lantaarn of liever gezegd om de rode lantaarn - symbool voor de laatste plaats op de ranglijst - niet te krijgen. 's-Graveland 5 moet zich nu voorbereiden op volgende week zondag: de clubderby tegen 's-Graveland 6. Afgelopen vrijdag verliep het 45-plus toernooi trouwens voorspoedig.

 

 

Jeroen te Nuyl: "Natuurlijk had ik graag gevoetbald vandaag. Heerlijk weer en misschien nog wel belangrijker: we hadden genoeg mensen. Wonderlijk toch hoeveel dat per week kan verschillen. Ik werd gisteren gebeld dat de wedstrijd op verzoek van Nederhorst geen doorgang zou hebben. De aanvoeder vertelde dat ze niet genoeg mensen op de been kregen. Jammer, want het had natuurlijk een leuke wedstrijd geweest met de eennalaatste plaats als inzet. INhalen zit er ook niet in. De wedstrijd wordt op papier afgedaan, dat betekent dat we drie punten kunnen bijschrijven, als het goed is."
"Volgende week de laatste wedstrijd tegen 's-Graveland 6. Dat wordt natuurlijk een topper. Wat mij betreft gaan we het 3-2 verlies van de heenwedstrijd meer dan goedmaken. Ik reken ook op veel publiek."
"Afgelopen vrijdag hebben we al wat kunnen oefenen met het 45-plus toernooi. Daar draaien we best goed mee. Twee weken geleden hadden we alles gelijkgespeeld. Vorige week, toen het toernooi bij 's-Graveland gespeeld werd hebben we alles gewonnen. Afgelopen vrijdag speelden we bij Laren. Gewonnen van Laren en Buitenboys, gelijkgespeeld tegen SDO (foto), en verloren van Muiderberg."

 
       
 
       
 
 

Jeroen: "Nee, we spelen niet altijd in dezelfde opstelling. Afgelopen vrijdag hadden we maar acht man, dat betekent dus maar één reserve. Bert Schmidt stond op de goal. Dat deed hij uitstekend. Sinds vrijdag kunnen we Bert tot de katachtigen rekenen. Stok van den Burg speelde ook een uitstekend toernooi. In de laatste wedstrijd raakte hij echter geblesseerd aan zijn hamstring. Balen, want Stok heeft met zijn band Witness veel optredens rond koninginnedag. Nee, het is niet zo dat ze met een helikopter door het land gaan. Zaterdag stond hij met Witness in de feesttent in Laren. Koninginnedag spelen ze in Krotenhoef bij de Fuik. Komt allen."
"Over concerten gesproken: Zaterdagavond gingen zowel Kees Langerak als Frits van der Meer, onafhankelijk van elkaar, naar een concert van the Replacements in het Utrechtse Tivoli (zie foto onder, red.). Ik ken die band niet. Het zou jaren tachtig alternatief Amerikaans zijn. Gooi het maar in mijn pet. Ik hou meer van het recht-toe-recht-aan werk. Status Quo, AC/DC, Judas Priest, dat soort bands. En ja, sinds dit seizoen ben ik ook fan van Henk Vink."

 

 

© Vijfde Dimensie