.
JAARGANG 11  
 

 6 mei
 

's-Graveland 5 wint weer niet van 's-Graveland 6: 3-5

De laatste plaats stond niet meer op het spel. Daarom kon 's-Graveland 5 vandaag de wedstrijd tegen 's-Graveland 6 ontspannen tegemoet treden. Hoewel, de eer stond op het spel. Voor de winterstop werd met 3-2 verloren. VAndaag begon 's-Graveland 6 weer ijzersterk en stond na 30 minuten al 0-3 voor. 's-Graveland 5 herpakte zich en kwam knap terug naar 3-3. Helaas wist 's-Graveland 6 nog twee keer te scoren.

's-Graveland 5 - 's-Graveland 6: 3-5
Ruststand: 1-3
Doelpunt 's-Graveland: Rene van Dijk, Vincent Weggemans, Marc Heemskerk

 

 

Verslag Jeroen te Nuyl, Foto's: Joost te Nuyl

Beste Webredactie,

helaas, helaas, een 3-5 nederlaag….
Dat we als thuisspelende club toch in het uittenue werden gedwongen (rood) was al een veeg teken en in de eerste helft bleek dat inderdaad als de bekende lap op de stier (het zesde) te werken.

We hadden simpelweg niets in te brengen in het eerste half uur en werden totaal overlopen, met als gevolg een 0-3 stand, ondanks het goede keeperswerk van Frank. Maar het laatste deel van de eerste helft herpakten we ons enigszins en scoorde Rene van Dijk knap de 1-3 uit een voorzet van Herr Schmidt.
In de rust werden uiteraard de bakens verzet en de bordjes verhangen; een voorzichtiger en compacter spelend vijfde bouwde een duidelijk overwicht op (afgezien van het overgewicht dus) en kwam dankzij een wonderschone treffer van Vincent – afgeslagen bal werd in één keer van een afstand van zeker 40 meter met een soort trekstoot over de keeper in het doel geschoten – terecht op 2-3. En ja, nog verder aandringen leidde zelfs tot de 3-3 van Marc Heemskerk die prima inschoot.

 
 
 

’s Graveland 5 maakte zich op voor de genadeslag, maar dan zul je net zien, dan valt ie aan de andere kant… Dat gebeurde ook: invaller Richard Bierens tikte vrijwel meteen van dichtbij 3-4 in waarna good old Ben zelfs 3-5 op het scorebord zette. Jammer, een gelijkspel had er zeker ingezeten, al was het zesde over de hele wedstrijd wel de betere en vooral de slagvaardiger ploeg. Net even wat jonger, frisser en fanatieker. Menno floot een soevereine partij, die zeer sportief verliep, en het massaal aanwezige publiek – onder wie Maarten, Edgar, Joost, Wouter, Michael en Erik – was weer eens de grote winnaar. En na afloop bleef het natuurlijk nog lang onrustig in de kantine, waar het vijfde zich verschanste terwijl het zesde buiten de bloemetjes buiten zette.

Nou ja, de wonden likken en volgend seizoen dan maar kampioen worden. Iedereen gaat door, dus wat kan er mis gaan?

 

 

Supporters van de week

 

 

     


 

De Rust

 

 

De Toss

 

© Vijfde Dimensie