.
JAARGANG 11  
 

 17 mei
 

's-Graveland 5 vijfde op Joop Norbart Toernooi

Het Loosdrechtse Joop Norbart Toernooi is de plaats waar Gooise veteranen elkaar op Hemelvaartsdag in de sportieve strijd ontmoeten. Voor het eerst dit jaar werd er niet meer op hele velden gevoetbald, maar op halve, met zeven tegen zeven. Voor aanvoerder Jeroen te Nuyl van 's-Graveland 5 een meevaller, omdat het nooit meevalt om genoeg mensen te charteren. Met negen positief ingestelde spelers werd vandaag aan het toernooi begonnen.

's-Graveland 5 - Loosdrecht 1: 1-2
's-Graveland 5 - AW 2: 3-2
's-Graveland 5 - SVM-Boys 1: 2-4
om 5e/6e plaats:
's-Graveland 5 - OSO 1: 4-3

 

 

Jeroen te Nuyl: "Het was een heerlijk dagje vandaag. Dat het zo zonnig zou zijn, daar had ik niet op gerekend. Mijn kale kop is rood verbrand. Mijn teamgenoten zouden me ook niet eens even waarschuwen."
"Qua voetbal ben ik eigenlijk niet heel erg tevreden. Voor mijn gevoel hebben we er niet uitgehaald wat er in zat. Qua spelersmateriaal hadden we gewoon wat hoger moeten eindigen. Eerlijk is eerlijk. Aan Pascal Jongsma heeft het niet gelegen hij heeft ons op een paar mooie doelpunten getrakteerd. En ja, zelf heb ik er ook een paar gemaakt. Het hoeft niet altijd mooi, zeg ik altijd maar. Als ie maar zit."
"Vandaag waren er weer twee oudgedienden van de partij. Wouter Takes lijkt helemaal hersteld van zijn knieblessure. Edgar Lamaker lijkt hersteld van al zijn vierendertig blessures. Hoewel bij Edgar weet je het nooit helemaal zeker. Maar goed, allebei hebben ze het vandaag goed gedaan en stapten ze zonder blessure in de auto. Hopelijk ondervinden ze geen negatieve lichamelijke reactie op hun inspanningen."

 
 
 

Jeroen: Met Kees, Pascal, Frits, Marc Heemskerk en Luc stond verder de harde kern van 's-Graveland 5 op het halve veld. En o ja, Pascal had een oude bekende, Michel, van hem meegenomen. Die kon ook best goed voetballen. Na het toernooi heb ik hem een aanbod gedaan om zich volgend seizoen bij onze selectie aan te sluiten. Dat neemt hij in overweging."
"Natuurlijk heb ik bij het in ontvangst nemen van de vijfde prijs ook nog even gespeeched. Je kent me. Als er een microfoon in de buurt is kan ik het niet laten. Maar goed, we komen al een jaar of vijftien op dit toernooi. Joop Norbart was er zelf trouwens ook nog even. Leuk, dat geeft toch een exra dimensie aan het toernooi."
"De barbecue na afloop was weer uitstekend verzorgd. Hoewel, Kees had zich helemaal verheugd op speklapjes, maar die waren er dit jaar niet bij. De struisvogeldijtjes maakten echter veel goed. Wat mij betreft staan we hier volgend jaar weer"

 
 

 

 

Supporters van de week

 

 

     


 

© Vijfde Dimensie