> Thuis    < Vorige  >Volgende 
 
  3 september
 
  
 's-Graveland 5 maakt nog geen indruk bij toernooi OSO

Vandaag stond de eerste serieuze test voor 's-Graveland 5 op het programma. Bij sportvereniging OSO was een toernooi georganiseerd voor elftallen die aan de vorm wilde werken. Voor 's-Graveland 5 geen overbodige luxe. Opnieuw had aanvoerder Jeroen te Nuyl een probleem om voldoende eigen mensen op de been te krijgen. Gelukkig bood het team van Jurgen Koopmanschap, vorig seizoen het vierde dit seizoen het zevende, uitkomst. En als klap op de vuurpijl had Harun zijn zoon bereid gevonden om mee te spelen. Zo kon er toch nog met genoeg mensen afgetrapt worden.


Jeroen te Nuyl: "Nee, ik kan niet zeggen dat door dit toernooi bij mij alle zorgen zijn weggenomen. Dat gaat me nog wel een paar hoofdbrekers kosten. Vanmiddag heb ik Pascal gevraagd met me mee te denken, en gelukkig reageerde hij positief. "
"Dieptepunt van het toernooi was natuurlijk het uitvallen van Edgar. Alhoewel, het komt ondertussen eigenlijk ook niet meer als een verrassing. Deze man van glas heeft al twee jaar achter elkaar de blessurebokaal gewonnen. Waarschijnlijk denkt ie dat hij hem de derde keer mag houden. Edgar heeft een polsblessure opgelopen nadat hij een penalty had gestopt. Een ongeluk bij een geluk zou je kunnen zeggen. Ome Jan van OSO heeft direct ijs op de pols gelegd. Ik hoop dat het een kneuzing is en dat het niet erger is. Edgar, vanaf deze plek, beterschap jonge."

Jeroen: "Hoogtepunt vandaag vond ik dat Harun samen met zijn zoon Timur in het veld stond. En ik moet zeggen, Timur kan goed voetballen. Wat mij betreft zou hij best vaker mogen meedoen, maar hij gaat van de week weer naar Canada. Daar studeert hij. Van het najaar komt hij weer terug. Hij zei dat we hem weer mochten vragen als de nood aan de man is."

"Voetballend gezien ben ik vandaag niet veel wijzer geworden. De jongens die er van ons eigen team waren voetbalden wat mij betreft naar verwachting. Over hen ben ik tevreden. Ik had echter graag gezien dat we wat konden werken aan de automatismen die in het team moeten komen. Dat is wat mij betreft te weinig gebeurd vandaag."
"De eerste wedstrijd tegen Bloemenkwartier liep lekker en wonnen we met 1-0. Die lijn hebben we helaas niet door kunnen trekken tegen Victoria en OSO. We werden zeker niet weggespeeld, maar kwamen niet overtuigend genoeg voor de dag, zal ik maar zeggen."
"Met de jongens van het zevende is het best gezellig. Na afloop hebben we nog een lekker pilsie gedronken. Vanaf deze plek wil ik Jurgen, Patrick, Alex en Menno nogmaal hartelijk bedanken."