> Thuis    < Vorige  >Volgende 
 
  31 oktober
 
  

Stok levert commentaar en foto onder pseudoniem

Via de Mail:
Beste Webmaster vanwege de veiligheid van de reporters is gebruik gemaakt van initialen en pseudoniem.
Teleurstellend, jammer en ‘Waar zit het lek’ zijn zeker termen die bij je opkomen als je de resultaten van het vijfde van onze aller geliefde SVS leest. Er is de laatste seizoenen een duidelijke neerwaartse tendens in dit voormalig sterrenteam te ontdekken. Kennelijk zijn de dragende spelers van dit team niet in staat deze tendens te stoppen of om te keren. Het moet gezegd worden: Zo vreemd is dit ook weer niet. Dan weer een uitspatting met boerenkool, varen met een boot, illegaal pokeren en zeer recent weer een drinkgelag in Amsterdam onder het mom van ‘ Abraham is langs geweest’. Niet zo vreemd dan dat de resultaten tegen vallen hé.
Dat beloofd niet veel goeds met de maand december nog voor de boeg. Wat zit er verder aan uitspattingen in het vat is een logische vraag.
Het meest opmerkelijke feit is een reclamebord langs het veld met een wel zeer dubieuze tekst (zie foto). Opvallend zijn de twee louche figuren die onherkenbaar op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. Onherkenbaar omdat de spelers bang zijn voor represailles vanuit de leiding. Nou ja, dit kan toch niet!
Volgens mij moet de leiding van de club ingrijpen.


Foto: JvT
Tekst: Stokebrand.