> Thuis    < Vorige  >Volgende 
 
  3 december
 .
  
Luc te Nuyl presenteert de Looney Tunes Trofee

Sinds mensenheugenis organiseert Luc te Nuyl voor 's-Graveland 5 elk seizoen een competitie die de individuele prestaties van de spelers positief moet beïnvloeden. Glimmende bekers en trofeeën kwamen eraan te pas om degene die een bijzondere prestatie had geleverd, te belonen. Ging het daarbij niet om de meeste doelpunten, dan was het wel het aantal assists of het aantal kopgoals. En wie herinnert zich niet de prijs voor een omhaaldoelpunt. Dit seizoen lijkt de crisis zelfs merkbaar voor de uit te loven prijs voor de topscorer van 's-Graveland 5. Luc zoekt het deze keer niet in de edelmetalen. Hij legt het zelf graag uit en geeft daarbij een originele opstelling.

Luc te Nuyl via de mail:

Met schaamte moet ik concluderen dat zelfs de benaming "Mickey Mouse competitie" te hoog gegrepen is voor ons. We zullen een stapje terug moeten doen en dat heeft natuurlijk ook zijn consequenties voor de TopscorerTrofee. Geen mooie zilveren ballen, verchroomde Fallruckziehers of enorme gouden bekers. We gaan dit jaar voor de "Looney Tunes Trofee".
Het erge is dat ik jullie nu al zie opveren en denken "blijft nog steeds een mooi prijsje". Ik weet dan ook zeker dat iedereen vanaf nu weer voor zijn eigen kansen gaat om deze trofee te pakken. Wat dat betreft doen we ook helemal niets onder voor de Looney Tunes zelf.
Benieuwd bij wie Sylvester op de schouw komt te staan. Enige kanttekening: er moeten wel minimaal 10 doelpunten gemaakt worden anders blijft hij staan tot seizoen 2013/14.
succes allen!

Luc te Nuyl's opstelling Looney Tunes 1:


"Frank" Tasmanian Devil


Elmer " de Takes" Fudd     Marvin "Mark" the Martian     Wile " the bonebreaker" Coyote    
Daffy "Gilly" Duck


"Fred" the Foghorn Leghorn     Bugs "one touch" Bunny     Tweety " van Lion"


Speedy "van the more" Gonzales     "Vinny Sylvester"     Road Runner " The captain"

 

 

 

Foto uit het archief: Luc te Nuyl won in seizoen 2008-2009 zelf de Gouden Badmuts voor de meeste kopdoelpunten