Thuis Vorig Volgend    

 

 
      

      

 

 
 
 
 
 
 
 
 

   4 mei
  

Kaartenhuis 's-Graveland 5 stort tegen SDO na rust in elkaar: 1-7

De eerste helft ging het best redelijk. Natuurlijk, SDO had wel een licht over wicht en kwam al na 5 minuten op een 0-1 voorsprong, maar 's-Graveland liet zich niet van de mat spelen. Sterker nog: er werden zowaar een aantal kansen gecreƫerd. Uit een daarvan wist Luc te Nuyl de 1-1 te maken. Een aantal mogelijkheden en kansen later maakte SDO vlak voor rust de 1-2. Na de thee veranderde het spelbeeld. Alle goede bedoelingen ten spijt, bakte 's-Graveland er weinig meer van. "Slordig" is nog de meest positieve karakterisering van het 's-Gravelandse spel. SDO hoefde nauwelijks aan te dringen. De kansen voor de Bussumers kwamen vanzelf. 's-Graveland kwam er nauwelijks nog uit. Eindstand 1-7.

's-Graveland 5 - SDO 4: 1-7
Ruststand: 1-2
Doelpunt 's-Graveland: Luc te Nuyl (assist van Etienne van Dijk)

   
 

Luc te Nuyl: "Voor mij was het lang geleden dat ik had gevoetbald. Na de wedstrijd tegen Laren ben ik zo'n zes weken uit de roulatie geweest. Maar zoals je ziet: onkruid vergaat niet. Voor de wedstrijd ben ik even goed gaan rekken en strekken."
"Voor mij is het een compleet raadsel waarom we de tweede helft zo slecht zijn gaan spelen. De eerste helft ging het nog best redelijk. Ik stond samen met Etienne van Dijk voorin en we zijn een paar keer gevaarlijk voor de keeper van SDO opgedoken. Met een beetje geluk hadden we er voor rust nog een of twee meer gemaakt. Maar dat geldt eigenlijk ook voor SDO. Onze keeper Arie Poels heeft weer een paar goede reddingen verricht. Hij hield ons de eerste helft in de wedstrijd. Misschien nog wel leuk om te vermelden dat ik gisteren de kampioenswedstrijd heb gefloten van de C2, het team waar Arie de leider van is. Leuk voor Arie en zijn jongens."

.
  
  
.

Marc Heemskerk: "Voor mij was het nog langer geleden dan voor Luc. En dan was ik nog geen eens geblesseerd. Begin maart was ik er nog bij, uit tegen Batavia."
" Het was vandaag wel weer even wennen. Ik ben niet tevreden over mijn eigen spel. Te vaak lukte het niet om een medespeler te bereiken. Natuurlijk ook andere jongens speelden misschien niet de sterren van de hemel, maar ik kijk in eerste instantie altijd naar m'n eigen."
"Laat ik ook een paar positieve dingen benoemen. Veld 2 lag er echt fantastisch bij. Daar kan wat mij betreft geen kunstgras tegenop. En eerlijk is eerlijk, na de wedstrijd is het toch wel weer gezellig om buiten met elkaar een pilsie te drinken."

 
 
 
.
 
    De Rust
      .
 
 
 

Supporter van de Week

Kjelt Beerendonk stond vandaag met zijn vriendin Evita langs de lijn. Hij is nog steeds geblesseerd aan zijn knie. Kjelt zag zelfs in de tweede helft een paar lichtpuntjes in het spel van 's-Graveland. "Er werd soms best aardig getikt en gecombineerd."
Na de wedstrijd kwam Kjelt mee naar de kleedkamer. Hij had een niet zo leuke boodschap. Kjelt stopt er mee na dit seizoen. Hij heeft een eigen bedrijfje en wil eigenlijk geen risico's lopen met blessures en alles. Jammer. We zullen Kjelt en natuurlijk ook Evita erg missen.

.
 
 

De Toss

Aanvoerder Jurgen Koopmanschap: "Het was vandaag weer het oude liedje. Een stuk of drie, vier jongens waar ik op gerekend had, waren er niet. Daarentegen waren er twee wel waar ik niet op gerekend had. Nou ja we starten met twaalf man en gelukkig kon Giliam HAgen de tweede helft ook nog meedoen."
"Menno van den Brand heeft vandaag een prima wedstrijd gefloten."
Menno: "Vandaag had ik een makkie. Niet in de laatste plaats omdat ik bijgestaan werd door gediplomeerd grensrechter Evert Graven. Ja, dat merk je wel. Ik denk dat ik de helft minder meters gemaakt heb omdat ik wist dat Evert de beoordeling van de spelsituatie op zijn helft voor zijn rekening nam. Prima, toch. O ja, misschien nog wel even leuk om te vermelden dat mijn zoon Jochem al een paar wedstrijden bij het eerste in de basis staat. Hij doet het vrij goed, al zeg ik het zelf. Trouwens, zijn moeder zegt het ook."
Jurgen: "De aanvoerder van SDO was een aardige jongen en een goede voetballer."

.