Thuis Uit Mail  

 

 
      

      

 

           
 
Indeling
Seizoen 2013-2014
 
   
#
P
+
-
1
Abcoude 6
0
0
0
0
2
Batavia '90 4
0
0
0
0
3
Buitenboys 5
0
0
0
0
4
BVV 31 5
0
0
0
0
5
DSO Ultrajectum 2
0
0
0
0
6
Graveland 's 5
0
0
0
0
7
Hoogland 11
0
0
0
0
8
Laren 99 6
0
0
0
0
9
Olympia '25 3
0
0
0
0
10
SDO 4
0
0
0
0
11
Vecht de 2
0
0
0
0
12
Waterwijk 8
0
0
0
0

 

           
 
Programma
 
         
 
Dinsdag Trainen
   
  Zondag 1 september: Veteranen-Toernooi scw Rijsenhout
(oude club Frank Scheltus)
   
  Zondag 15 september:
Start Competitie
   
   

 

 

 
 
 
 
 
 
 

   23 augustus
  

Aanvoeder Jeroen te Nuyl heeft er zin an

Afgelopen vrijdag was aanvoerder Jeroen te Nuyl in het immer gezellige Hilversums café Cartouche. Niet voor z'n lol. Nee, er moesten aken gedaan worden op de voetbalveilingvan de eredivisie. Jeroen te Nuyl: "Ja, dit spel spelen we nu al bijna twintig jaar. Pim van Leeuwen is de initiatiefnemer. Het is vergelijkbaar met het Coach-van-het-jaar-spel dat de laatste jaren door diverse kranten, ook door de Gooi en Eemlander, wordt georganiseerd. Principe is spelers uit de eredivisie kopen die punten voor je moeten verdienen met goals of assists. Het leuke aan het spel zoals wij het spelen is dat het echt een spelersveiling is. Een speler kan maar bij een iemand in het team zitten. Je kan je voorstellen dat dat bij het bieden op de grote vissen uit de vijver, bijvoorbeeld een Sigthorson, hilarische taferelen oplevert. Met onder andere Siem de Jong, Wijnaldum en Corona in mijn team ga ik een leuk seizoen tegemoet. Oh, maar je wilt weten hoe het met de voorbereidingen van 's-Graveland 5 op het nieuwe seizoen staat? Joh, had dat meteen gezegd. Daar kan ik je namelijk wel het een en ander over vertellen."
Lees Meer...

   16 augustus
  

Het mirakel der verdwenen voetbalkleding

Mark Jans was vorig seizoen de man die voor een nieuw sponsorcontract en dus ook nieuwe, prachtige tenues voor de Oude Beloften zorgde. Toen hij alle shirts en broekjes wilde wassen en strijken voor het nieuwe seizoen brak er paniek uit.
Mark Jans: "Ik ben tot de ontdekking gekomen dat er wat shirts en broeken missen. Ik vermoed geen kwade opzet, maar willen jullie allemaal nog even de voetbaltas uitgraven? Ook degene die aan het veteranentoernooi in Loosdrecht hebben meegedaan."
" Ik ben kwijt: Shirt rugnummer 11, Shirt rugnummer 15, 4 broeken XL. De broeken zijn te herkennen aan het FraMe sportlabel aan de binnenkant achter. Laat het me even weten. En bij de eerste wedstrijd weer gewassen, gestreken en gevouwen inleveren. Asteblieft, zeg."

 

   15 augustus
  

Scw Rijsenhout heeft op 1 september spectaculair veteranentoernooi

Keeper Frank Scheltus aan de aanvoerder: "Hoi jeroen, het zal je niet verbazen dat ik er bij ben op 1sept. Ik word zelfs genoemd op de aanplak biljetten in het dorp, naar het schijnt. Moet er nog wel even de nadruk op leggen dat het echt een veteranen toernooi is (vanaf 1970 en ouder, ze kijken niet op een jaartje meer of minder ). Ik word getolereerd vanwege mijn grote verdiensten voor de club en het feit dat jij de boel compenseert. Het zijn 5 potjes van 15 min, dus dat moeten we conditioneel (net) redden. We betalen als team 100 euro inschrijf geld, maar hiervoor krijgen we behalve het toernooi een aantal bonnen voor pils, een bbq en een verschrikkelijke zanger. Het toernooi begint om 12:00 , met onze eerste wedstrijd om half 1. Misschien is het ook leuk om wat oudgedienden , ik noem een Pim, maar jij weet er vast meer,uit te nodigen voor dit toernooi. Oh ja, na elke wedstrijd zijn er 5 penalty's per team, die op ingewikkelde wijze weer tot punten worden omgerekend, kan je misschien in je hoofd alvast een lijstje maken, qua penalty killers."

   14 augustus
  

Competitie-indeling bekend: 's-Graveland 5 niet bij 's-Graveland 6

Een derde seizoen op rij 's-Graveland 5 en 's-Graveland 6 bij elkaar in de competitie? Het zou te gek voor woorden zijn. In verband met omkoopschandalen in het voetbal -ook bij de amateurs- wilde de KNVB geen enkel risico nemen. Voor de loting van District West 1, reserve 7e klasse, werd gezocht naar iemand die in het doldwaze voetbalcircus nog gewoon te vertrouwen is. Dat werd dus Marco van Basten. San Marco had er zichtbaar plezier in. Ook na afloop van de loting. Marco van Basten: "Ik heb mijn best gedaan, maar kon echt niet aan de kokertjes zien welk team in welk kokertje zat. Dacht je anders dat ik 's-Graveland 5 bij DSO Ultrajectum 2 in de poule had gestopt. Ik ben toch zeker gekke Gerritje niet."

   
eXTReMe Tracker