Thuis <-- Vorige Volgende --> mail

 

 

 

 

 

 14 september
 

's-Gravelands Oude Beloften starten competitie met overwinning bij Elinkwijk: 4-5

Een goed begin is het halve werk en de de eerste klap is een daalder waard. 's-Gravelands Oude Beloften zijn de 7x7-competitie goed begonnen met een klinkende 5-4 overwinning op het gerenomeerde Elinkwijk. Prima. En dan waren Kapitein Jeroen en de webredactie er nog niet eens bij. Gastverslaggever Luc te Nuyl doet verslag:

De oude mannen zijn van start gegaan. Meteen uit naar de legendarische Utrechtse club Elinkwijk. Na gedegen onderzoek bleek dat we nog nooit hadden verloren bij Elinkwijk. Deze sterke reeks hebben we goed doorgezet met een zeer zwaar bevochten 4-5 overwinning.

Gastspeler Peter “even laten komen” Krumpelman blijkt het voetballen nog helemaal niet verleerd te zijn. Door goed gebruik te maken van zijn blokkige gespierde lichaam, opende hij de score knap. Geheel in zijn eigen stijl (even laten komen) liet hij de tegenstander verslagen achter door in de laatste minuut snoeihard binnenkant paal te schieten waardoor de 4-5 winst een feit was.

Ondanks het grillige score verloop (0-2 voor, bij rust 4-2 achter en dan toch winnen met 4-5) is de man van de wedstrijd absoluut Frank. Klasse gekeept met fameuze reddingen.

 
Boven: Peter Krumpelman, Harun Sengul, Marc Heemskerk, Pascal Jongsma, Vincent Weggemans
Onder: Luc te Nuyl, Giliam Hagen, Kees -One Touch Cornelis- Langerak, Frank Scheltus (Man of the match)
 
     
 

De doelpuntenmakers  Peter (2x), Kees “one touch”(2x) en Marc (1x) zochten elkaar na de wedstrijd meteen op in de kantine om schouderkloppend, wangetjes gevend en veren instekend de wedstrijd nog eens flink door te nemen met elkaar.

     
   Supporters van de Week

Cameraman Frank Scheltus was van mening dat de foto van de supporters van de week een professionele aanpak verdiende en eiste dan ook meteen de camera op om zelf de foto te nemen. Het resultaat is  verbluffend. Ik denk dat hij maandagmorgen even bij de directie moet komen (autosleutels meenemen….)

Wanneer je heel goed op de foto kijkt zal je misschien de kinderen van Marc en Giliam ontdekken. Natuurlijk niet leuk voor die kleine schattige kindersnoetjes dat ze er zo belabberd op staan maar wel helemaal top dat ze er waren.