Thuis <-- Vorige Volgende --> mail

 

 

 

 

 

 17 september
 

Aanvoerder hervat na Turkse vakantie direct de training

Jeroen te Nuyl: "Ik ben vanochtend teruggekomen uit Turkije. Daar heb ik een dag of tien gezeten in een mooi huis in de buurt van Bodrum. Het is me uitstekend bevallen, dank je. Ik wilde per se op dinsdag terug zijn zodat ik de training 's avonds nog zou kunnen meemaken. Dat is me gelukt. In Turkijke heb ik natuurlijk gewoon mijn oefeningen en looptraining 's ochtends en 's middags afgewerkt. Maar je mist dan toch en beetje het balgevoel. Dat heb ik vanavond op de club weer te pakken gekregen. Van ons team waren er niet heel veel mensen Bert Schmidt was er, Frits van er Meer en Kees Langerak die natuurlijk grote verhalen had over de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Elinkwijk. Dat het lekker ging zonder ons, enzo..

 
 
     
 

Jeroen: "Volgens Kees was het afgelopen zondag een beetje rommelig geregeld bij Elinkwijk. Geen scheidsrechter, geen thee in de rust en alles. Vandaar dat de Oude Beloften er in de tweede helft nog een schpeje bovenop gedaan hadden. Prima, toch?"
"We waren vanavond met een mannetje of twintig van het derde vierde en ons team. Daan neemt zoals gewoonlijk de leiding. We hebben een partijtje tien tegen tien gedaan, zonder keepers en scoren mocht alleen met één keer raken. Dat is wel een goede oefening voor mij want ik wil eerst nog wel eens een paar mannetjes passeren voordat ik hem erin schiet."
"Ik ben klaar voor zondag en zal nog even een mailtje sturen aan iedereen. Bert, Kees, Frits en ik staan in ieder geval in de basis omdat we zijn komen trainen. Dat is een hele oude voetbalwet."

     

Frits van der Meer: "We zijn maandagmiddag met de webredactie teruggekomen uit Kroatië. We hebben er best een leuke tijd gehad. Ook de uitwisseling met de webredactie van Hajduk Split verliep prima. Bij mooi weer hebben zij hun redactielokaal buiten aan de haven opgetrokken. Ik heb daar de webmaster een paar dagen geholpen, onder andere met het uitdelen van foldertjes aan mensen die nog geen fan van Hajduk zijn. Natuurlijk balen dat we de eerste wedstrijd van de Oude Beloften gemist hebben, maar we hebben afgelopen zondagmiddag toch maar gewoon een pilsie gedronken om in het ritme te blijven."
"Ik heb vanavond ook lekker getraind. In Kroatië heb ik veel gesnorkeld, maar verder niet veel aan mijn conditie gedaan. Na de training van vanavond schat ik in dat ik op zo'n 96 a 97 procent zit. Met wat oefeningen en looptraing die ik nog thuis ga afwerken moet ik komende zondag op de 100 zitten. Als ik het verslag van Luc te Nuyl mag geloven lag het niveau afgelopen zondag best hoog. Maar ja, dat is bij Luc al snel natuurlijk."