Thuis <-- Vorige Volgende --> mail

 

 

 

 

 

 5 oktober
 

's-Graveland afgedroogd door DCG: 9-2

De 's-Gravelandse Oude Beloften staan weer met beide beentjes op de grond. In een soort van demonstratiepartij werd vandaag met ruime cijfers verloren bij het Amsterdamse DCG.
Aanvoerder Jeroen te Nuyl: "Dit is natuurlijk bijzonder jammer en de cijfers zijn nog niet eens geflatteerd. Vooraf hadden we het allemaal nog zo goed afgesproken. Na het verlies van vorige week heb ik het team opgedragen om vanuit een gesloten verdediging te spelen. Wat de Italianen NatteCaccio noemen, zeg maar. Ik heb niet het idee dat iedereen zich aan deze opdracht gehouden heeft. Het was geen NatteCaccio, maar meer een soort kat en muisio."

DCG - 's-Graveland: 9-2
Ruststand: 4-1
Doelpunten 's-Graveland: Marc Heemskerk, Jeroen te Nuyl

 
 

Jeroen: "Kwantitatief en kwalitatief waren we de mindere van DCG. Wij beschikten over één wissel, terwijl DCG een hele goede bank met vier man had. Wij komen uit de onderbond terwijl er bij DCG oud selectie-spelers hoofdklasse in het veld stonden. Daarbij speelden we ook niet bepaald een gelukkige wedstrijd. We misten de scherpte en snelheid van DCG."
"Een echt excuus is er voor ons verlies niet te geven. Persoonlijk zou ik zelf nog kunnen zeggen dat ik last heb van een oogontsteking aan mijn linkeroog. Hoe ik eraan gekomen ben weet ik niet en hoe ik eraf kom ook nog niet."
"Je zou het niet denken bij een 9-2 verlies, maar aan onze kant was keeper Bert Schmidt de man van de wedstrijd. Goed gekeept, Bert."

     

Jeroen: "Menno van den Brand (rechts op de foto rechts) heeft natuurlijk ook een goed excuus en dat is dat hij de afgelopen zes seizoenen scheidsrechter is geweest. Dan is meevoetballen een heel ander chapiter. Als scheidsrechter ben je in het veld een dood object, als voetballer niet. Dat is voor Menno nog effe wennen. Geintje!"
"Menno heeft me wel serieus gevraagd of ik alle spelers wil aanspreken op het niet te makkelijk afschrijven. Vandaag hadden we er echt wel een of twee meer kunnen gebruiken. Ik heb gezegd dat ik de spelersgroep zal toespreken. Nee, niet volgende week want dan ben ik er zelf niet."

 
     
 
 
 
   De rust
   Supporter van de Week

Er was geen 's-Gravelandse supporter...

   
     
   De Toss

Jeroen: "En aan de omstandigheden lag het vandaag ook al niet. DCG is een mooie club met een mooi complex. We speelden weer eens op echt gras en dat was best lekker, eigenlijk."
"Scheidsrechter Achmed heeft een prima wedstrijd gefloten. Ook bleek hij de 7x7-spelregels goed te kennen. Beter dan mijn broer Luc die niet wist dat je geen sliding mag maken."
"De aanvoerder van DCG was een aardige jongen en een heel goede voetballer. Hopelijk kunnen we in de terugwedstrijd wat beter partij geven."