Thuis <-- Vorige Volgende --> mail

 

 

 

 

 

 8 februari
 

's-Graveland laat te veel kansen onbenut tegen UVV: 4-6

Gaat het door of gaat het niet door? Achteraf een rare vraag, want de omstandigheden waren meer dan geschikt om een potje te voetballen, zelfs op gewoon gras. De Oude Beloften gingen met veel goede bedoelingen het veld op, maar stonden uiteindelijk toch weer met lege handen. Jammer, want kansen waren er genoeg. De 's-Gravelanders wisten er echter te weinig te verzilveren. UVV deed dat beter. Eind van het liedje was dus dat de Utrechters met drie punten in de tas huiswaarts konden keren en dat de Oude Beloften met lege handen stonden. Lekker dan.

's-Graveland - UVV: 4-6
Ruststand: 0-2
Doelpunten 's-Graveland: Vincent Weggemans (2x), Jeroen te Nuyl (2x)

 
 

Kees Langerak: "Ik weet dat het op ons niveau op de details aankomt. Vandaar dat ik ervoor zorg dat de intrapballen op de juiste spanning zijn. Daar heeft het dus in ieder geval niet aan gelegen."
"We hebben het vandaag gewoon laten liggen. Bij het voetballen gaat het erom dat je een doelpunt meer maakt dan de tegenstander. Nou, dat hebben we dus niet gedaan vandaag. Terwijl we wel tig meer kansen hebben gekregen dan UVV. Dat betekent dus dat je het bij jezelf moet gaan zoeken. Tuurlijk, ook ik heb een kans gekregen die ik er misschien wel in had moeten schieten. Maar ja, as is verbrande turf zeiden ze bij ons op het dorp."
"Om de teamspirit op te vijzelen ga ik voorstellen om met z'n allen naar een voorstelling te gaan van Wim T. Schippers. We moeten een soort van breekpunt forceren in het team. Dan zou dit wel eens kunnen helpen. Ik ben benieuwd wie er allemaal meegaat."

 

Jeroen te Nuyl: "Ik wil het graag van de positieve kant benaderen. Negatief doen heeft geen enkele zin, volgens mij. Het goede nieuws is dat we veel kansen hebben gekregen. Het slechte nieuws is dat we er te weinig hebben benut. Misschien makkelijk om te zeggen dat er voor UVV zo maar een paar invallen en dat wij tig keer tegen de keeper aanschieten. Maar zo was het wel. Als ik naar me eigen kijk, kan ik me weinig kwalijk nemen. Ik heb er gewoon twee ingeschoten. Gewoon goed, lijkt me."
"We waren met z'n achten vandaag. Ik was blij dat Stok van den Burg mee wilde doen en dat Kees Langerak niet bij zijn schoonouders in de auto paste."

 
     
 
 
 
   De rust
 
   Supporter van de Week

Waar was iedereen? Ook niet leuk voor ons...

 

 

 
   De Toss

Jeroen te Nuyl: "Ik heb vooraf nog geprobeerd om de wedstrijd te laten verplaatsen naar 13:00 uur, zodat we zeker zouden weten dat we op kunstgras konden voetballen. Dat is niet gelukt omdat UVV niet later wilde beginnen. Uiteindelijk is het allemaal toch nog goed uitgepakt. Veld 3 was uitstekend bespeelbaar."
"Scheidsrechter Joost te Nuyl heeft een prima wedstrijd gefloten. Met zijn twee kunstheupen fluit Joost toch maar weer aardig een partijtje mee. Hij laat gaan waar het kan en grijpt in waar het moet. Prima, toch?"
"De aanvoerder van UVV, was een aardige jongen en een uitstekende keeper. Vooraf hadden we nog discussie of de keeper nou wel of niet een terugspeelbal mag oppakken. Volgens mij mag het wel, maar volgens joost, die beweerde dat hij voor de wedstrijd het spelregelhandboek had doorgelezen, mocht het niet. Nou ja, dan niet. Als het maar duidelijk is, toch?"