Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 15 november
 

's-Graveland legt DCG geen strobreed in de weg: 8-4

De weergoden waren niet in een voetbalstemming vandaag. Het was wel droog, maar de wind waaide er lustig op los. Windje mee, of windje tegen ook voor de 35+voetballers een spelbepalende factor. SCH had de eerste helft de wind mee en het beste van het spel. De 's-Gravelandse Oude Beloften bakten er niet veel van. Hoewel, het eerste doelpunt (1-0) zat er lekker in. Giliam Hagen had een rush over de rechtervleugel en zette vanuit de hoek schuin hard voor. De instormende Jeroen te Nuyl rondde hard af. Daarna was het vooral geknoei bij de 's-Gravelanders en kwam SCH gevaarlijk vaak voor de goal van keeper Frank Scheltus. Hij redde diverse malen, maar moest ook twee keer buigen voor een hard schot. In zijn traditionele toespraak in de rust maande aanvoerder Jeroen te Nuyl zijn spelers tot meer overtuiging. Daarbij drukte hij hen op het hart om niet weer meteen een goal tegen te krijgen.

's-Graveland - SCH : 2-2
Ruststand: 1-2
Doelpunten 's-Graveland: Jeroen te Nuyl, Luc te Nuyl

 
 

Jeroen te Nuyl: "IK weet niet of het wat uitmaakt, hoor. Wat dat betreft kan ik net zo goed zeggen dat we niet meteen zelf een doelpunt moeten maken. Maar de tweede helft voetbalden we met windje mee een stuk beter dan in de eerste helft met windje tegen. Gezien het veldoverwicht dat we de tweede helft hadden,hoopte ik nog even op de overwinning. Halaas zat dat er niet in. Alles bij elkaar denk ik dat een gelijkspel een goede afspiegeling is van het wedstrijdbeeld. Waarbij ik, eerlijk is eerlijk, wel moet aantekenen dat onze keeper het een stuk drukker heeft gehad dan de keeper van hun."
"Ik heb vorige week mijn trainingsjack in Amsterdam laten liggen. Op zich niet zo erg, maar er zaten ook nog de 's-Gravelandse bittergarnituur-vrijkaarten in. Ik heb mijn schoonmoeder gevraagd of ze even bij DCG langs wil gaan. Ik had nog een soort van bodywarmer in de kast liggen. Die heb ik vandaag gebruikt."

 

Vincent Weggemans (rechts op de foto): "De tweede helft hebben we ons herpakt en hebben we SCH behoorlijk onder druk gezet. Jammer dat we de winnende niet konden maken."
"Ik merk dat de concentratie bij de spelers niet optimaal is. Voor mijn gevoel zijn veel jongens al met hun gedachten in Dusseldorf. In het weekend van 16 januari is de nieuwjaarsreceptie van de Oude Beloften in Dusseldorf gepland. Frank Scheltus is daar de grote organisator van. Hij regelt het hotel en alle toeristische activiteiten. Ik verwacht dat hij een vriendschappelijke wedstrijd tegen de veteranen van Fortuna Dusseldorf. Hoeft van niet per se. Ik verheug me meer op de museumbezoeken die hij ook zal regelen. Dusseldorf schijnt een heel mooi postzegelmuseum te hebben. Lijkt me heel mooi."

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de Week

Niels Steenvoorden (rechts op de foto) verscheen vandaag als vliegende wissel langs de lijn. Gelukkig, want dat konden de Oude Beloften wel gebruiken.
Joep, de zoon van Niels, volgde wedstrijd met veel interesse. Hij zag zijn vader een goed spelen en bijna nog de winnende goal maken.
Joep speelt zelf in de F3 bij 's-Graveland. De kenners denken dat hij veel talent heeft en later met gemak het eerste elftal kan gaan versterken.

 
.
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Gelukkig was het gedurende onze wedstrijd droog. Ik speel niet graag met een nat shirt. Voordeel was wel dat er niet gesproeid hoefde te worden op het kunstgras."
"We hebben op dit moment veel geblesseerden. Een inzetbare selectie van een man of acht. Daarom was ik blij dat Niels ook nog kon aansluiten."
"Joost heeft vandaag weer een prima partij gefloten. Voor de wedstrijd heeft hij nog even de spelregels aan alle spelers uitgelegd. Prima, zo doe je dat,"
"De aanvoerder van SCH'44 was een aardige jongen en een goede voetballer. Leuk om te zien dat ze heel eigen 35+shirtjes hebben. Moeten wij toch ook maar weer eens kijken wat er op dat gebied mogelijk is."

 
.