Thuis Vorige Volgende

 

 

 

 

 

 

5 maart

's-Graveland houdt dit keer de schade beperkt tegen BVV: 1-3

Vier weken geleden, in Blaricum, hadden de Oude Beloften niets in te brengen tegen het totaalvoetbal van BVV. Vandaag ging het thuis gelukkig een stuk beter. Natuurlijk, BVV was de sterkere ploeg die veruit de meeste kansen kreeg. Goed verdedigen, goed keeperswerk en een goede paal en lat, hielden de score echter beperkt. 's-Graveland trad aan met Jeroen, Luc, Pim, Frits, Harun, Giliam, Menno, Niels, Fred en Frank. Vooraf was er in de kleedkamer discussie over het strijdplan. Met name Niels was voorstander van een 2-3-1 opstelling, waarmee de Oude Beloften wat verder van de eigen goal zouden voetballen. Aanvoerder Jeroen wilde er niet aan. Compact spelen vanuit een gesloten verdediging, dat moest het worden. Zo slecht ging dat nog niet eens. BVV wist in de eerste helft maar een keer te scoren. 's-Graveland had een paar kansjes uit uitvallen, maar vond daarbij de goed keepende keeper van BVV op de weg.

's-Graveland - BVV: 1-3
Ruststand: 0-1
Doelpunt 's-Graveland: Menno van den Brand

Jeroen te Nuyl: "De tweede helft werd het zowaar nog eventjes spannend. BVV scoorde 0-2 en verzuimde de derde te maken. Toen maakten wij de aansluitingstreffer (1-2). Menno van den Brand scoorde uit een soort van scrimmage een doelpunt. Dat bracht weer even de spirit terug. We hebben zeker een paar kansen op de 2-2 gehad, maar hij ging er niet in. Toen BVV de 1-3 scoorde, was het gebeurd."
"Geinig, dat Marc Heemskerk vandaag even kwam kijken. Hij zou maar wat graag weer met ons mee voetballen, maar medische problemen met de botten houden hem vooralsnog langs de kant. Dit seizoen wordt het niks meer, maar wie weet volgend seizoen weer fris en fruitig. In de rust heb ik hem in de kleedkamer een soort van fruitmand, maar dan in vloeibare vorm, namens het hele team overhandigd. Dat waardeerde hij zeer."

 

 


Frank Scheltus: "Leuk om te horen dat ik goed gekeept heb, maar wat schieten we er mee op. Noppes, nada, niks. Ik had liever slecht gekeept en drie punten mee naar huis genomen."
"Leuk voor Menno dat ie gescoord heeft. Ik vind zijn rubriek "Ouderwets lachen met Menno" heel goed. Vandaag heb ik gezien dat het ook ouderwets juichen is met Menno. Gewoon lekker een vreugdesprongetje met twee armen de lucht in. Prima. Alweer het tweede doelpunt van Menno dit seizoen. De eerste hoorde ik keihard langs me heen suizen."

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de week

Opvallend weinig supporters ondanks het mooie weer. Maar ja, het gaat niet altijd om de kwantiteit, soms moet je ook naar de kwaliteit kijken. Ofwel: ook als er heel veel supporters geweest waren, was Marc Heemskerk supporter van de week geworden.

 
 

De Toss

Frits van der Meer: "Omdat Jeroen als reserve begon, mocht ik starten als aanvoerder. Vroeger werd ik daar zenuwachtig van. Tegenwoordig draai ik daar m'n hand niet meer voor om."
"Heerlijk zonnetje, veld 2 lag er goed bij, dan mogen we ons toch gelukkig prijzen om samen een balletje te trappen. Of niet soms?"
"Joost te Nuyl heeft vandaag uitstekend gefloten. Hij moest een paar keer ingrijpen omdat 's-Graveland een overtreding maakte, en dat deed hij streng, doch rechtvaardig."
"De aanvoerder van BVV, Frank, was een aardige jongen en een goede voetballer. Hij leest altijd met veel interesse onze site en vroeg zich af of er elke week een professionele tekstschrijver langs de lijn staat. Ik heb maar 'ja' gezegd."