Thuis Vorige Volgende

 

 

 

 

 

 

26 maart

's-Graveland geeft bij sv Baarn 1-3 voorsprong uit handen: 4-3

Net als de heenwedstrijd was het vandaag erg spannend tussen sv Baarn en de Oude Beloften. Het ging redelijk gelijk op waarbij de beste kansen, eerlijk is eerlijk, wel voor Baarn waren. 's-Graveland, dat aantrad met Frank, Niels, Harun, Menno, Frits, Frank, Kees en Jarno, speelde helemaal niet slecht. Waar vorige week de ene na de andere bal verkeerd werd afgespeeld, werd er vandaag efficiƫnt samengespeeld en nauwkeurig gepasst. Wat het verschil was met vorige week? Dat valt moeilijk te zeggen. De afwezigheid van aanvoerder Jeroen te Nuyl kan het niet geweest zijn, of toch? De eerste helf bleef lang doelpuntloos totdat vlak voor tijd een verdediger van Baarn een harde voorzet van Jarno van Diermen in eigen doel tikte. Vlak daarna kwam Baarn alweer langszij. Met een 1-1 stand werd de thee opgezocht.

sv Baarn - 's-Graveland: 4-3
Ruststand: 1-1
Doelpunten 's-Graveland: Eigen doelpunt Baarn, Ronald van Oostrum, Jarno van Diermen

Na de rust ging het weer lang gelijk op. Nadat Baarn een paar opgelegde kansen had gemist, sloeg 's-Graveland toe. Uit mooie combinaties naar de Baarnse goal scoorde eerste Ronald van Oostrum en even later Jarno van Diermen. Kat in het 's-Gravelandse bakkie, zo leek het. Baarn kon echter weer terugkomen, enigszins geholpen door niet heel sterk uitverdedigen. Met de 3-3 stand op het bord kon het nog alle kanten op. Jarno leek voor 's-Graveland de winnende te maken, maar helaas. Uit het geblokte schot volgde een uitval van Baarn en de 4-3. Zal je altijd zien. Nou ja, goed gevoetbald, volgende keer beter.

Jeroen te Nuyl: "Ik ben geblesseerd. Vrijdagavond was het 45+voetbal bij Eemnes. Toen ik in een wedstrijd tegen Eemnes alleen op de keeper afging, werd ik van achter vies gepakt. Mijn hele heup ligt in de puinpoeier. Ik ga er alles aan doen om er volgende week weer bij te zijn."

 

 


Jeroen: "Inderdaad er is vandaag goed gevoetbald door 's-Graveland. Een 3-1 voorsprong mag je natuurlijk nooit meer weggeven. Maar ja, het blijft voetbal."

Frank Scheltus: "Ik baal als een stekker. Dat anderen zeggen dat we goed en lekker gevoetbald hebben, daar koop ik natuurlijk geen drol voor. Ik voetbal liever niet zo lekker en win met 15-0. Maar dan zal ik dan wel weer een rare in zijn."
"Ja, ik ben natuurlijk alweer met een teamuitje bezig. Ik zit nog te twijfelen of we eind van het seizoen ook nog wat gaan doen, of dat ik het gewoon bij de nieuwjaarsreceptie in Aken hou. Nou ja, we zien wel."

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporters van de week

Joep Steenvoorden (Links) en Mathijs van Diermen (rechts) waren allebei getuige van een mooie wedstrijd van hun vaders Niels en Jarno. Hoewel de jongens waren druk met hun eigen bal. Ook leuk. Een bekertje thee ging er bij de twee wel in in de rust.

 
 

De Toss

Menno van den Brand: "Ik wil niet zeggen dat ik de oudste en wijste van het team ben, maar iedereen vond het meer dan vanzelfsprekend dat ik vandaag het aanvoerschap van Jeroen overnam. Nee, het legt geen extra druk op mijn spel. Daarvoor heb ik teveel voetbalervaring."
"Het was heerlijk voetbalweer vandaag. Jammer dat we niet op het echte gras balden maar op een eerste generatie kunstgrasveld. IK heb toevallig veel verstand van kunstgras en als ik zeg dat kunstgras net zoveel onderhoud nodig heeft als gewoon gras, dan gelooft niemand me. Maar het is wel waar."
"De scheidsrechter heeft vandaag Prima gefloten. Daar kan ik echt weinig van zeggen."
"De aanvoerder van Baarn, Tonnie, is een aardige jongen en een goede voetballer. Met z'n geblokte lichaam is uitstekend in het afschermen van de bal."