Thuis    Vorige     Volgende

24 september

Oude Beloften kunnen in eerste wedstrijd niet op tegen Nieuw Utrecht: 3-7

Jeroen te Nuyl: "Tja, wat moeten we hiervan zeggen? Het lukte ’s Graveland helaas niet de sterke seizoenstart van vorig jaar – 12 uit 4 – een vervolg te geven. De eerste wedstrijd, thuis tegen Nieuw Utrecht, werd ruim verloren, in de frustrerende wetenschap dat dit niet had gehoeven
O
K, de tegenstander was beter, technisch vaardiger en ook conditioneel de meerdere, maar als ’s Graveland iets beter bij de les was geweest en niet diverse goals cadeau had gedaan, had dit anders kunnen aflopen. Maar ja, as is verbrande turf, zoals ze vroeger zeiden, dus daar hebben we niets aan. Aan de omstandigheden lag het niet: veld 4, normaal alleen voor trainingen, lag er prima bij en het weer werkte ook al mee. Dan moet de aanvoerder toch even van het hart dat hij wel wat meer enthousiasme voor de seizoenstart had verwacht
"

"Na de melding van 14 beschikbare poppen haakte de een na de ander af, ook als toeschouwer, met aan het eind van het liedje 8 beschikbarre spelers (Frank, Stok, Niels, Alfred, Fred, Jarno, Harun en Jeroen) en 1 onverwachte scheidsrechter: Pim. Laten we het maar op miscommunicatie houden of zoiets, maar uw toegenegen GKL slaakte daarop toch een kleine vloek. En vergat prompt de toeschouwers van de week te fotograferen: Hilal, de vrouw van Harun, en ook Joost stonden de tweede helft langs de lijn. Hulde en excuus voor deze omissie"

"Maar hij had dan ook nog iets anders aan zijn hoofd: tegenstander Nieuw Utrecht, een sympathiek Turks zevental (na rust 8) uit de Domstad, die een knap balletje trapten. Ze kwamen al snel op 0-1, maar Jarno had het lekker op de heupen en zorgde alsnog voor een 2-1 voorsprong. Slecht uitverdedigen van ’s Graveland leverde echter toch een 2-3 ruststand op. Alfred viel vervolgens geblesseerd uit en nam de scheidsrechtersfluit over van Pim, waarna ’s Graveland goed begon aan de tweede helft. Jarno kreeg twee mooie kansen en scoorde uiteindelijk ook de gelijkmaker (3-3 dus), maar direct daarop profiteerde NU weer van het open huis dat ’s Graveland hield. Die tik kwamen de blauw witten niet meer te boven. Stok en Jeroen hadden nog wel kansen op een doelpunt, maar het laatste kwartier bleken de gasten eigenlijk oppermachtig en werd de score rustig uitgebouwd. Het is dat Frank zoals zo vaak nog een paar fijne reddingen verrichtte, anders was de schade nog groter geweest.Nou ja, uithuilen, voor de schrik een pilsie pakken en volgende keer beter maar weer. En allemaal donderdag komen trainen, geen overbodige luxe!"

De Toss

Jeroen te Nuyl: "En de aanvoerder was natuurlijk een aardige jongen en een goede voetballer. Volgens hem is hun tweede team een stuk minder, daar hopen we dan maar op!"