Thuis    Vorige     Volgende
   

 8 oktober

's-Graveland beloont zichzelf niet voor goed spel tegen Elinkwijk: 5-6

Dubbele gevoelens hielden de Oude Beloften over aan de wedstrijd tegen Elinkwijk. Best goed gevoetbald, over de hele wedstrijd gezien verreweg de meeste en beste kansen en dan toch verliezen. Dat is eventjes slikken.
Jeroen te Nuyl: "We hadden vandaag natuurlijk gewoon moeten winnen. Ja, we hebben misschien goed gevoetbald, maar we hebben een paar fouten gemaakt in de verdediging en we hebben onvoldoende kansen benut. Natuurlijk, dat reken ik mezelf ook aan. Ook ik had best een doelpunt meer kunnen maken. Ik reken dit verlies ook niemand persoonlijk aan, maar het had niet nodig geweest. Ik hoop dat we deze vorm vast kunnen gaan houden, want dan kunnen er nog mooie dingen gaan gebeuren dit seizoen."

' s-Graveland - Elinkwijk: 5-6
Ruststand: 3-3
Doelpunten 's-Graveland: Jarno van Diermen (3x), Jeroen te Nuyl (2x)
   
Jeroen: "Natuurlijk, na afloop had iedereen wel een reden waarom we vandaag niet gewonnen hebben. Het ligt allemaal aan dat rotbestuur van de club, zei iemand bijvoorbeeld. Dat slaat natuurlijk nergens op. Andere excuses die ik gehoord heb: 'we hadden geen eigen hokkie', 'We hadden geen intrap-ballen',  'De thee was koud', 'We moesten met hesjes aan voetballen'. en nog zo een paar van die smoezen. Ik zeg dat we er gewoon twee meer in hadden moeten schieten, dan hadden we gewonnen."


Joost te Nuyl: "De jongens moeten heel diep in de spiegel gaan kijken. Er werden vandaag fouten gemaakt die je op dit niveau niet mag maken. Ja, dan houdt het een beetje op. Ik heb er nog een minuutje extra tijd bij getrokken, maar dat hielp ook al niet."
"Volgende week filmfestival. Ik hoop iedereen in ons filmhuis in Hilversum te mogen ontvangen."
 
 
 
 


 

De Rust (na afloop)

 

Supporters van de week

NIels deed een keertje niet mee en Stok was geblesseerd. En toch komen kijken. Klasse!

De Toss

Jeroen te Nuyl: "We speelden vandaag weer op het halve veld vier. Een prima veld, ware het niet dat de bal wel erg makkelijk in de sloot of in het weiland erachter belandt. Meerdere malen moest ik zelf over een smalle gladde balk naar de overkant van de sloot om een overgeschoten bal te gaan halen. Een keertje donderde ik bijna van de balk. Niet leuk als je dan je medespelers heel hard hoort lachen."|
"Joost heeft vandaag uitstekend gefloten. Jammer, want we kunnen hem ook al niet de schuld van het verlies geven."
"De aanvoerder van Elinkwijk is een aardige jongen en een goede voetballer. Ik hoop dat we ze in de terugwedstrijd nog beter partij kunnen geven."