Thuis    Vorige     Volgende
   

 15 oktober

Wedstrijd bij Abcoude blijkt abc-tje voor 's-Graveland: 0-6

Vorig seizoen waren Abcoude en 's-Graveland aardig aan elkaar gewaagd. Uit nipt gewonnen, thuis een gelijkspelletje. Vandaag was 's-Graveland duidelijk een klasse beter. Aanvoerder Jeroen te Nuyl verblijft voor het werk in Cannes, zodat de Oude Beloften aantraden met Pim, Frank, Ronald, Niels, Giliam, Jarno, Fred, Frits, Luc, Harun en Mike. Elf man, vier wissels, geen probleem. Bij 's-Graveland lukte veel, bij Abcoude weinig. Frits van der Meer begint langzaam op stoom te komen dit seizoen. In de eerste helft sprintte hij twee keer handig weg uit de rug van de tegenstander en werd twee keer vrij voor de goal gezet. De sympathieke Amsterdammer faalde niet en schoot allebei de keren raak. Jarno van Diermen pakte natuurlijk zijn goaltjes mee. Veel opvallender was dat Harun Sengul in de score ging. Hij schoot een vrije trap in een keer binnen, laag over de grond. Niet duidelijk of de bal nog een Abcouse of 's-Gravelandse teen raakte. Harun kwam op het wedstrijdformulier als officiele doelpuntenmaker. Niels Steenvoorden scoorde de tweede helft ook nog.

Abcoude -  's-Graveland: 0-6
Ruststand: 0-4
Doelpunten 's-Graveland: Frits van der Meer (2x), Jarno van Diermen (2x), Harun Sengul, Niels Steenvoorden
   
Frank Scheltus (op de foto rechts): "Yes! eindelijk weer eens een keertje de nul gehouden. Dat was lang geleden. Het is als keeper makkelijk om de concentratie te verliezen als het voetbal zo makkelijk gaat. Maar deze jongen staat gegarandeerd twee keer een half uur zijn mannetje. De tweede helft moest ik nog een paar keer stevig aan de bak, omdat onze verdediging er een beetje met de pet naar gooide."
"Ik hoop dat ik nou ook een tijdje van dat gezeur van de Witte Panda af ben. Hij bleef maar aan m'n kop zaniken dat hij wel een wedstrijd gewonnen had als keeper en ik nog niet."
"En ja, ik ben hartstikke druk met de voorbereiding van de nieuwjaarsreceptie, maar ik kan er nog niets over zeggen."  Luc te Nuyl (op de foto op de rug): "Dat hadden vandaag dubbele cijfers kunnen, en misschien wel moeten zijn. Nou ja, liever dat je veel kansen mist, dan dat je geen kansen krijgt. Ik probeer het altijd van de zonnige kant te zien en dat was vandaag nogal makkelijk. Niet alleen vanwege het weer. Er werd gewoon goed en degelijk gevoetbald. Iedereen hield goed zijn positie. Mensen coachten elkaar. Prima, zo hoort het."
"Ik ben gestart op mijn gewone voetbalschoenen, maar in de rust ben ik van schoeisel gewisseld. De zool onder mijn rechterschoen is aan het loslaten. Tijd om afscheid te nemen van deze wondersloffen."
 
 
 
 
 


 
 

De Rust

 

Supporters van de week

Een mooi stelletje! Lekker weer, lekker een bal mee en lekker voetballen met elkaar. Nauwelijks langs de lijn gezien, want lekker een balletje met elkaar trappen voor, tijdens en na de wedstrijd, is wel zo leuk. Joep, Mirt en Teun zijn de supertalenten van sv 's-Graveveland en ze waren er vandaag bij. Dat kon niet anders: supporters van de week!

De Toss

Frits van der Meer: "Jeroen heeft mij nadrukkelijk gevraagd om in te vallen als kapitein. En als Jeroen iets vraagt, dan doe ik dat. Natuurlijk is het toeval dat we de twee wedstrijden dat Jeroen niet heeft meegedaan, hebben gewonnen. Wat denk jij dan?"
"Lekker weertje, maar ik was niet op de fiets. Dat was vorige week niet zo goed bevallen en de trein stopt ook in Abcoude, dus.."
"De scheidsrechter van vandaag had nog niet veel ervaring, maar floot meer dan verdienstelijk. Nou had hij ook weinig te doen. Het was een zeer sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Abcoude is een aardige jongen en een goede voetballer en in de tweede helft keeper. Zij misten vandaag hun drie sterkste mensen, zei hij. Ik zei dat wij vandaag Jeroen misten."