ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
28 november
  's-Graveland verspeelt voorsprong tegen PVC1: 2-4
Met de overwinning op het tweede van PVC nog vers in het geheugen, ontvingen de Oude Beloften vandaag het eerste van PVC op sportpark Berenstein . Normaal gesproken zijn het spannende wedstrijde tegen PVC 1. Waarbij PVC1 boven gemiddeld aan het langste eind trekt. Zo ook vandaag. De Oude Beloften traden aan met: Giliam, Niels, Luc, Frits, Frank, Jarno, Jeroen, Harun, Ronald en Sander. Voor de aftrap moest Jarno echter al afhaken met rugklachten. Ook andere spelers bleken niet topfit. Keeper Frank Scheltus kreeg na twintig minuten last van de knie en kon worden vervangen door Nicky Lemaitre die net klaar was met het verzorgen van een voetbal-clinic voor de talentvolle 's-Gravelandse jeugd. Ook aanvoerder Jeroen te Nuyl moest geblesseerd afhaken. Martijn van de SVS1 was zo aardig om de tweede helft de Oude Beloften te versterken. PVC1 deed het trouwens de hele wedstrijd met zeven man. Dat kan gewoon als je een fitte selectie hebt.
 De eerste helft ging aardig gelijk op. PVC kwam op een 1-0 voorsprong door een weggevertje van de 's-Gravelandse verdediging. Enorme grote kansen waren er voor beide teams niet in de eerste helft. Na de rust pakte 's-Graveland het goed op. Eerste een weggevertje van PVC en daarna een mooie combinatie werden door Sander de leeuw fraai afgerond (1-2). Met nog een kwartier op de klok, scheelde het niet veel of 's-Graveland had daarna de wedstrijd op het spreekwoordelijke slot kunnen gooien door de 3-1 binnen te tikken. Dat gebeurde echter niet. De wedstrijd kantelde. PVC kwam al snel door een 's-Graveland foutje op 2-2. Daarna kon 's-graveland niet echt meer een vuist maken en liep PVC uit naar 2-3 en 2-4
. Jammer, maar helaas!

's-Graveland 2 - PVC1: 2-4
Ruststand: 0-1
Doelpunten 's-Graveland: Sander de Leeuw (2x)
     
Jeroen te Nuyl: "PVC1 is van een ander kaliber dan PVC2. Dat wisten we van tevoren. We hebben het vaak heel lastig met PVC1, maar vandaag hadden we niet hoeven te verliezen. Volgens mij kregen wij de beste kansen. Het geeft natuurlijk te denken dat wij zoveel uitvallers hebben in onze selectie. Aan een te zware trainingsintensiteit zal het niet liggen, want eerlijk gezegd zie ik nooit iemand op trainen. Zelf dacht ik dat ik volledig hersteld was van mijn kuitblessure. Na een helft schoot het er echter alweer in. Balen, want ik moet van de week ook nog verhuizen."  
 
Frank Scheltus: "Ik snap het niet. Door te leven als een monnik ben ik lichamleijk gezien normaal gesproken een van de fittere spelers van het team. Vandaag kreeg ik na een kwartiertje echter last van mijn knie. Verder keepen was niet verantwoord. Gelukkig kon ik Nicky Lemaitre roepen die even verder langs de lijn nog zijn clinic aan het afronden was. Nicky wilde het gelukkig van me overnemen. Nee, ik heb hem geen tips ofzo gegeven. Hij is ervaren genoeg om spelsituaties zelf in te schatten. Ik hoop dat ik volgende week mee kan doen tegen Kockengen, maar heb Jeroen niks beloofd."  
 
 
 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporter van de Week
Supporters zijn in principe niet toegestaan vanwege de Covid-maatregelen. Jarno van Diermen viel bij de warming-up uit met een rugblessure. Daarna kon hij zijn team van achter de hekken steunen. Dus toch nog een supporter van de week.
 
 
 
De Toss
Giliam Hagen: "Echt lekker voetbalweer was het vandaag niet. We hadden het liefst op gewoon gras gespeeld. Dat zat er vandaag helaas niet in. Nee, je hoort me niet zeggen dat we van PVC gewonnen zouden hebben als we niet op kunstgras zouden hebben gespeeld."
"Menno was vorige week nog onze gevaarlijkste aanvaller tegen PVC2. Vandaag was hij scheidsrechter omdat Pim quarantaine-verplichtingen had. Menno heeft het prima gedaan. Wat ons betreft heeft ie een kwartier te lang laten doorspelen. Maar ja, dat was de gewone reguliere speeltijd."
"De aanvoerder van PVC 1, Remco, is een aardige jongen en een goede voetballer. En in de tweede ging hij ook nog eens keepen. Allround heet dat, geloof ik."
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina