PANNEKOEK OF PANNENKOEK?
 
  
     
28 november, Frans van Dusschoten Bokaal uitgereikt

 

Het was bijna onopgemerkt gebleven. Twee weken gelden heeft Luc te Nuyl de Frans van Dusschoten Bokaal uitgereikt aan Marco de Vries. Marco heeft in het seizoen 2007-2008 de meeste assists afgeleverd in 's-Graveland 5.
   
 

       

Eindtand 2007-2008
Frans van Dusschoten Bokaal

 1
Marco de Vries
11
 2
Gijsbert de Fokkert
7
 
Vincent Weggemans
7
 4
Jeroen te Nuyl
4
 
Fred Fourasschen
4
 
Luc te Nuyl
4
 7
Mark de Jong
3
 
Mark Heemskerk
3
 9
Pim van Leeuwen
2
 
Jeroen de Vries
2
 11
Frits van der Meer
1
  Marc Mostert
1
 
Rick Kalis
1
 
Edgar Lamaker
1
 
Koen Janmaat
1
 
Henk Huibers
1

Luc te Nuyl: "Al zolang ik bij 's-Graveland 5 speel, probeer ik binnen en buiten de lijnen de prestaties van het team te verbeteren. Het begon ermee dat ik een sponsor voor het team gezocht heb. Op een gegeven moment is dat effect echter uitgewerkt en ben ik het gaan zoeken in het beschikbaar stellen van persoonlijke prijzen. Twee seizoenen geleden begon dat met een prijs voor de topscorer van het team. Die prijs is toen gewonnen door Marco de Vries (zie foto onder). Toen ik merkte dat iedereen voor eigen succes wilde gaan heb ik vorig seizoen een prijs beschikbaar gesteld voor diegene die de meeste assists verzorgde. Dat is de Frans van Dusschoten Bokaal geworden (foto rechts). Dit als eerbetoon aan de grootste aangever uit de Nederlandse geschiedenis, Frans van Dusschoten dus."
"Nou eigenlijk was het het hele vorige seizoen wel duidelijk wie hem zou winnen. Marco draaide weer uitstekend in de spits. Als er een prijs was geweest voor de topscorer had hij die ook gewonnen want hij had 22 doelpunten gemaakt. Maar het is hem van harte gegund. Jammer dat hij dit seizoen niet meer bij ons in het team zit. Dit seizoen heb ik de Ruud Geels Trofee, ofwel de Gouden Badmuts, ingesteld voor degene die de meeste kopdoelpunten maakt. Misschien wel leuk om te vermelden dat ik zelf in dat klassement aan de leiding ga."
Marco de Vries: "Ja natuurlijk ben ik blij met die prijs, man. Hij krijgt een mooi plekje bij mij thuis. Dit seizoen voetbal ik bij het zesde. Daar zijn ook mijn ouwe makkers weer terug die een uitstapje bij Ankeveen hebben gemaakt. Maar ik denk dat ik dit seizoen zeker nog wel een keertje met het vijfde meedoe. Zeker te weten dat ik dan een paar kopdoelpunten probeer te maken."

   
   
 
    © Vijfde Dimensie