PANNEKOEK OF PANNENKOEK?

5 mei, Winst op HSV in "beste wedstrijd van seizoen": 4-3

Met het ontbreken van de voltallige webredactie leek de wedstrijd tegen HSV'69 na de eerste helft uit te draaien op het zoveelste debacle van het seizoen. Hoe anders liep het dinsdagavond. 's-Graveland 5 draaide een 0-3 achterstand om in een 4-3 overwinning. Scheidsrechter Joost te Nuyl sprak over "eigenlijk wel de beste wedstrijd van het seizoen".

Met bijdragen van Joost te Nuyl en Edgar Lamaker

kmoet toch even melden dat je gisteren 1 van de beste ( eigenlijk wel de beste) wedstrijd vant seizoen heb gemist:
Jeumig , zuk voetballe die s'graveland gasten, zeg..
Eerste 15 minuten hadden ze het volledige middenveld in handen maar na een ongelukkige 0-1 zakte het zootje weer ouderwets in elkander. Maakten die ellendelingen nog 0-2 en 0-3 en wij nog net met 1-3 de rust in. (Jeroen fraaie boog).

MAAR TOEN DE 2e HELFT !

Machtig tikwerk (de 2 Marreckies) , snel vleugelspel (Pim (!) Michael, Rick),
meedogenloze inzet (Niels, Giliam , Wouter) , rotsen (Bert, Rick) , fraaie combinaties (allemaal),
schitterende goals (Luc, Richard, Vincent)
kortom: voetbalfeessie op de dinsdagavond.
Als scheids (easy going match) & liefhebber heb ik genoten.
Behoorlijk verdiend met 4-3 gewonnen .
Mannen van de wedstrijd: Vincent & grote Rick
Supporters van de avond: Sylvia & Edgar

Mazzel, Joost

Wonder boven wonder was ik afgelopen avond in s Graveland. Het was ouderwets gezellig en ben net pas thuis. Want de winst van 4-3 moest natuurlijk goed gevierd worden. Vooral 't doelpunt van Jeroen (een ouderwets lobje) mag niet onvermeld. Als ik het goed begreep kwamen we eerst met 3-0 achter, in de rust was het nog 1-3 met het beste spel van de ons 5e. Na de rust viel heel snel de 2-3 en aan het eind van de wedstrijd nog 2 mooie goalies. Joost, scheids, vond het een van de beste wedstrijden van het 5e van dit seizoen!!! Ik heb ook genoten en doe er alles aan om volgend jaar weer een paar keer onder de lat te staan. (Had ook speciaal mijn keepers trui met kol aan getrokken zodat iedereen mij makkelijk kon herkennen. Men miste alleen mijn zwarte majo)