THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
2 september, Voorbereiding 's-Graveland 4 op volle toeren

Afgelopen dinsdagavond was het druk op de velden van de sv 's-Graveland. De volledige selectie was aan het trainen. Het derde speelde een oefenwedstrijd en 's-Graveland 4 en 5 deden samen een trainingstoernooitje onder coördinatie van Daan.
Aanvoerder Jeroen te Nuyl was er natuurlijk ook bij. Hij toonde zich redelijk tevreden over de voorbereiding van zijn team tot nu toe.

 

 

 

Jeroen: "Het lijkt erop dat een aantal jongens van ons team verstandig is geworden. Vorige week waren er zo'n acht spelers aanwezig op de training, vandaag ook weer zoiets. Natuurlijk zijn er de jongens die ik verwacht. Wouter Takes, Mark Jans, Dennis Fine en mijn broer Luc waren geen verrassing. Maar vandaag wreef ik mijn ogen uit toen ik Frits van der Meer zag, en dan niet vanwege zijn baard. Ja, hij zegt altijd dat hij een keer per seizoen komt trainen, maar vorig seizoen heb ik hem helemaal niet gezien, dus nu verwachtte ik hem nu ook niet. Verder goed dat Ronald van Oostrum en Rob Klap er waren. Deze ex-spelers van 's-Graveland zijn voor mij de jongens van de noodlijst die ik kan bellen als we het echt niet meer weten. Hetzelfde geldt eigenlijk voor Marcel Cuiper die er vanavond ook was en het komend seizoen wat rustiger aan wil doen. Eigenlijk miste ik vanavond wel de jonge jongens, de overgekomen A-junioren, die dit seizoen ons team komen versterken. Hopelijk zijn ze er volgende week weer. Hoe het er echt voorstaat gaan we komende zondag in de oefenwedstrijd tegen HSV zien. Ik ben benieuwd"

   
   

Rob Klap (l) en Ronald van Oostrum (r); Spelers van de noodlijst
Rob: "Ik wil niet veel zeggen, maar ik denk dat Ronald en ik tijdens de partijtjes hebben laten zien dat we dit niveau nog prima aankunnen."

 

Marcel Cuiper: Speler van de B-lijst
Marcel: "Ik wil niet veel zeggen, maar ik vind het niveau sinds vorig seizoen niet echt vooruitgegaan. "

         
       
       
 

© Vijfde Dimensie