THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
5 september, Voorbereiding 's-Graveland 4 op volle toeren

In een oefenwedstrijd moet je oefenen en dat deed 's-Graveland 4 vandaag tegen HSV'69. Op het mooie Hollandse veld in de Hoef werd duidelijk waarop 's-Graveland nog veel zal moeten oefenen dit seizoen: het benutten van kansen. Want kansen kreeg 's-Graveland vandaag genoeg, maar scoren bleek een moeilijke opgave. HSV'69 was effectiever in het kansen benutten, daardoor stonden ze ook al snel met 3-0 voor.

HSV'69 4 - 's-Graveland 4: 5-4
Ruststand: 4-1
Doelpunten 's-Graveland: Gijsbert de Fokkert (2x), Rick Calis, Luc te Nuyl

 

 

 

Aanvoerder Jeroen te Nuyl: "Een gelijkspel had meer recht gedaan aan de verhoudingen. Maar ja, dan moeten we ze er wel in schieten. En ja, ik weet het, ik mag ook de hand in eigen boezem steken (en die van zijn broer Luc ook trouwens, red.). Als ik het positief bekijk hebben we vandaag bij vlagen aardig gespeeld. Soms werd er aardig samengespeeld. Vaak werd er onnodig balverlies geleden."
"We hadden genoeg mensen omdat er vandaag een aantal spelers bij ons wilden invallen, Jos en Arjan uit het vijfde bijvoorbeeld. Ronald van Oostrum (midden op rechter foto) had gelukkig ook tijd. Afgelopen dinsdag kon hij ons niveau aardig bijbenen, vandaag was hij met afstand de beste man van het veld. Hopelijk hebben we volgende week genoeg eigen mensen. Daarbij reken ik erop dat dinsdag iedereen die kan komen trainen ook komt trainen. Ik wil de eerste wedstrijd thuis tgen Olympia gelijk een goed resultaat neerzetten."
"O ja, Mark Jans had een tas met shirtjes en broekjes meegenomen, en hij zorgt er ook nog eens voor dat ze gewassen worden. Prima toch?"

   
   
   
   

Supporter van de week

Edgar Lamaker moest het hele vorige seizoen wegens blessures, opgelopen op de training, missen. Dit jaar heeft hij het, op advies van vriendin Silvia, anders aangepakt. Niet trainen en gewoon rustig beginnen met een helftje keepen. En wonder boven wonder, alles bleef heel.
Silvia: "Ja, we zijn heel blij dat Edgar zonder kleerscheuren er vanaf is gekomen. IK heb extra opgelet dat hij veilig in en uit de auto stapte. Daarbij is gelukkig ook niks mis gegaan."
"Ik zou het leuk vinden om dit seizoen vaker te komen kijken. Met mijn nieuwe camera kan ik prachtige plaatjes schieten. Dat heb ik vandaag ook gedaan (de actiefoto's zijn genomen door Silvia, red.) Dus als Edgar blessurevrij blijft, gaan jullie me vaker zien."

 

De Rust

 
         

De Toss

Jeroen: "Bij HSV heb ik altijd leuke wedstrijden gespeeld. Ze hebben een prachtig veld maar op een of andere manier regent het altijd als we hier voetballen. Dat was vandaag wel anders. Het was een heerlijke zonnige dag."
"De scheidsrechter heeft vandaag ook prima kunnen oefenen. Hij kreeg het echter niet al te moeilijk. Het was een heel sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van HSV is een aardige jongen en een goede voetballer. Ik ken hem nu al heel wat seizoenen"
"De wedstrijd heb ik geregeld met HSV-verdediger Martien Röling. Na de wedstrijd hebben we afgesproken dat we voor het volgend seizoen weer even contact met elkaar opnemen. Wat mij betreft spelen we dan weer een oefenwedstrijd, maar dan op ons terrein."

       
       
 

© Vijfde Dimensie