THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
17 oktober, Onnodig verlies tegen Laren'99 6: 2 - 0

Een lekker zonnetje zorgde voor uitstekend voetbalweer. Er stond een koel windje, maar 's-Graveland 4 en tegenstander Laren'99 6 hadden genoeg tijd voor de warming-up. De scheidsrechter kwam namelijk met een kleine drie kwartier vertraging opdagen. Beide teams bleken in het veld aardig aan elkaar gewaagd. Tegenover het jeugdig enthousiasme van Laren zette 's-Graveland rust en opbouwend voetbal. De wedstrijd leek op een ouderwetse 0-0 af te stevenen. Een kwartier voor tijd wist Laren echter uit een corner, via een mooie kopbal te scoren. Vijf minuten later viel de 2-0 doordat Laren er met de bal vandoor ging na een schlemielig genomen vrije trap van 's-Graveland.

Laren'99 6 - 's-Graveland 4: 2-0
Ruststand: 0-0
Doelpunten 's-Graveland:

 

 

 

Jeroen te Nuyl: "Het gekke is dat ik tijdens de warming up iedereen de ballen strak in het net zie schieten. In de wedstrijd is het een heel ander verhaal. Net als vorige week zat het in de verdediging weer aardig in elkaar. Maar was het voorin zwakjes. In de verdediging speelde met name Vincent Weggemans, die eigenlijk geblesseerd aan de wedstrijd begon, soeverein als laatste man."
"Nee, we hebben het voorin weer laten liggen. En ja, daarbij steek ik ook direct de hand in eigen boezem. In de eerste helft ging ik weer alleen op de keeper af. Hoewel ik me voor had genomen om de doelman te passeren, schoot ik. Jammer genoeg, kreeg de goalie er nog de punt van zijn schoen tegen."

 
     

Jeroen: "Eigenlijk hadden we het in de eerste helft moeten beslissen. Een doelpunt van Remco, onderkant lat en achter de lijn, werd helaas niet toegekend. Laren had trouwens ook een paar aardige kansen, maar zij waren in de afwerking nog slordiger dan wij. In de tweede helft was het spelbeeld niet veel anders dan in de eerste helft. Het spel ging op en neer zonder dat er voor beide ploegen echt hele grote kansen kwamen. Een kwartier voor tijd maakte Laren dan toch de 1-0. Zij kopten een corner netjes binnen. Met de moed der wanhoop gingen wij op zoek naar de 1-1."
"Een vrije trap voor ons werd door Frits van der Meer een beetje onhandig genomen, of eigenlijk niet genomen. Hij tikte de bal ongelukkig aan. Een Larense speler stond in de buurt en liep vervolgens hard met een aantal medespelers naar onze goal en scoorde de 2-0. Wij vonden dat niet terecht omdat de speler niet de reglementaire negen meter en vijftien centimeter afstand had gehouden. De scheidsrechter dacht er echter anders over. En toen was het einde wedstrijd. Balen! Dit had niet gehoeven."

 

 
     
 
   
 
   
 
   
   
 
 

Supporter van de week

De vriendin van Michael Mostertman is deze week supporter van de week. Graag hadden wij u verteld hoe ze heet, wat haar hobby's zijn en wat ze van 's-Graveland 4 vindt. Helaas heeft Michael haar echter niet aan het team voorgesteld. Michael zelf speelde in ieder geval een goede partij. Dus wat dat betreft mag ze volgende keer weer komen kijken. Graag zelfs.

 
 

De rust

 

 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "We zouden eerst op het kunstgras voetballen. Gelukkig is dat later veranderd in echt gras."
" Ja, wat moet ik er van zeggen. We begonnen bijna drie kwartier te laat omdat de scheidsrechter de verkeerde tijd had doorgekregen. Ook na de rust was hij als laatste op het veld. Ik vond hem op zich goed fluiten, maar toen we bij het tweede doelpunt de discussie aangingen, werd hij boos en floot hij af. Niet helemaal mijn stijl, zoals je zult begrijpen."
"De aanvoerder van Laren, Roel, is een aardige jongen en de Larense motor op het middenveld."

 

 

 
       
       
 

© Vijfde Dimensie