THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
13 maart, Ingecalculeerd verlies tegen koploper AW: 4-0

Na afloop van de wedstrijd geen teleurgestelde gezichten aan de kant van 's-Graveland. Kennelijk kon men tevreden zijn met 'slechts' een 4-0 verlies tegen koploper AW. Begrijpelijk want 's-Graveland wist aardig partij te bieden en deed zichzelf tekort door niet een of twee doelpunten te scoren. Ook in kwantitatief opzicht geen slechte score. Met maar liefst zeventien spelers werd aan de wedstrijd begonnen. Het heerlijke lenteweer maakte een lekkere voetbalmiddag compleet.

Allen Weerbaar 4 - 's-Graveland 4: 4-0
Ruststand: 2-0
Doelpunten 's-Graveland: -

 
   
 

Jeroen te Nuyl: "Voor de wedstrijd heb ik er nog eens over nagedacht (zie foto rechts, red.). Een overwinning zou er voor ons vandaag niet in zitten. AW heeft het sterkste team uit de competitie. Zij hebben nog geen wedstrijd verloren. Hoewel, ik moet zeggen dat ik laatst ook erg onder de indruk was van Batavia 6."
"Ik heb mijn selectie uitgebreid met twee nieuwe spelers. Via Dennis zijn Etienne en Martin erbij gekomen. Die jongens hebben het prima gedaan vandaag. Omdat we zeventien man hadden, had ik een schema opgezet voor het doorwisselen. Dat liep op zich prima, dacht ik."
"In de eerste helft hebben we een paar goede kansen gehad. Met name mijn broer Luc had er een of twee op zijn pantoffel moeten nemen. Nou ja, alles bij elkaar hebben we best redelijk gespeeld. We zijn zeker niet van de mat gespeeld. Of moet ik zeggen matje, want dit was wel het kleinste veld waar ik de afgelopen seizoenen op gevoetbald heb. Dat was trouwens niet in ons nadeel. AW heeft er een paar spelers bijlopen die met een mooie trap een medespeler kunnen wegsturen. Op zo'n klein veld zijn daar wat minder mogelijkheden voor."
"Een aantal spelers konden vandaag rustig aandoen. Vooral zij die altijd erg veel van hun lichaam vragen waren daarmee geholpen. Ik noem een Pim van leeuwen (foto onder) en Gijsbert de Fokkert (foto rechtsonder). Gijsbert had vorige week stevig doorgehaald met carnaval in Den Bosch, of ik moet zeggen Oeteldonk. Je zag dat hij met zijn directe tegenstander nog wel eens de polonaise aan wilde gaan, waar hij die anders toch gewoon voorbij loopt."

 
     
 
     
   
 
   
 
   
 

Supporters van de week

Op het veld was ´s-Graveland misschien de mindere van AW, qua supporters haalde 's-Graveland een klinkende overwinning. Het mooie weer lokte een hoop jonge gezinnen naar het sportveld. De jonge "'s-Gravelandse" moeders vermaakten zich prima langs de lijn. Dat wil zeggen dat er lekker met elkaar gekletst werd en helaas wat minder tijd was voor het luid aanmoedigen van hun mannen en medespelers. Nou ja, de morele steun werd zeker gevoeld. Hopelijk treffen we de dames volgende keer weer langs de lijn.

v.l.n.r. Halil (fan van Harun), de vrouw van Martin (volgende keer vragen we natuurlijk ook haar naam, fan van Martin) en Daphne (fan van Mark)

 
 

De rust 

De Toss

Pim van Leeuwen: "Ja, ook ik heb op zich lekker gevoetbald. Omdat Jeroen zichzelf reserve had gezet, begon ik de eerste helft als aanvoerder."
"AW had moeite om een scheidsrechter te vinden. Vandaar dat de aanvoerder vandaag maar als scheidsrechter optrad. Hij heeft prima gefloten. Ik twijfelde nog even of ik een opmerking zou maken over de afmetingen van het veld. Ik heb het afgepast en de zestien-meter-lijn van het strafschotgebied lag op veertien meter. De hele helft was volgens mij nog geen veertig meter. Ik ben een man van principes, maar omdat het vandaag wel eens in ons voordeel zou kunnen zijn, heb ik er verder geen zaak van gemaakt."
"De aanvoerder van AW is een aardige jongen en een uitstekende voetballer. Dat kan ik ook zeggen van de reserve-aanvoerder van AW. Net als bij ons hebben zij het overnemen van het aanvoerderschap goed geregeld."

 

 
       
       
 

© Vijfde Dimensie