THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
20 maart, Feller Laren 6 wint van 's-Graveland : 3-5

Het mooie weer maakte na afloop op het terras bij de kantine veel goed, maar niet alles. Vooraf werd Laren 6 nog ingeschat als een tegenstander waartegen punten konden worden gepakt. Al snel bleek dat Laren 6 daar anders over dacht. Na tien minuten in de wedstrijd stond Laren 0-2 voor. Doelpunten kwamen tot stand door slordigheden en te laconiek spel. In de rest van de eerste helft was het vooral Laren dat feller was en bleef aandringen. 's-Graveland stelde daar een enkele uitval tegenover.

's-Graveland 4 - Laren´99 6: 3-5
Ruststand: 1-3
Doelpunten 's-Graveland: Martin Kroon, Mark Heemskerk (p), Giliam Hagen

 
   
 

Uit een van deze uitvallen wist Martin Kroon beheerst te scoren, waarmee de 1-3 ruststand op het bord kwam. In de tweede helft veranderde het spelbeeld nagenoeg niet. Laren was feller in de duels en voetbalde voornamelijk op de helft van 's-Graveland. Doelpunten bleven lang uit. In de laatste twintig minuten liep Laren eerst uit naar 1-5. Daarna wist 's-Graveland gelukkig nog terug te komen via een penalty door Mark Heemskerk en een prachtig schot van Giliam Hagen.

Jeroen te Nuyl: "Jammer. Hier had ik echt wel wat meer van verwacht. We hebben eigenlijk gewoon slecht gespeeld en zijn door Laren afgetroefd. Het positieve nieuws was dat we weer genoeg mensen hadden. Zestien poppen en achteraf bleek dat nog niet eens te weinig. Er vielen nogal wat mensen uit met een blessure. Fred Fouraschen bijvoorbeeld, die wel zijn eerste eerste helft van dit seizoen voltooide, had last van zijn kuit. Zelf kon ik ook niet verder. Ik had een soort van pijn onder mijn voet. Met een aantal belangrijke wedstrijden voor de boeg wilde ik geen risico nemen en ben ik met de rust eruit gegaan. In de tweede helft vielen Pim en Jurgen ook nog een keer geblesseerd uit. Ik hoop dat iedereen snel hersteld."

 
     
 
     
   
 
   
 
   
 

Supporters van de week

Op deze mooie lentedag was er gelukkig weer veel publiek te zien langs de lijn. Ook Laren had een eigen legioen meegenomen. Wij zagen een bijzonder driemanschap, v.l.n.r.:
Joost te Nuyl: "Gisteravond hadden we pokeravond. Ik heb daar een paar jongens van 's-Graveland 4 spreekwoordelijk uitgekleed. Daarom vond ik het wel netjes om vandaag te komen kijken. Maar ik moet zeggen: Ze voetballen zo mogelijk nog slechter dan ze kaarten."
Edgar Lamaker: "Ja, het gaat prima met me. Zo'n beetje blessurevrij ook weer. Ik ben hier ook om met Joost en Luc te Nuyl iets af te spreken voor de vakantie. We willen met z'n drieën van de zomer naar IJsland walvissen kijken. We moeten nog even wat praktische zaken regelen, of liever gezegd misschien moeten we eens wat gaan regelen."
Peter "Pepie" Hulselmans: "Ik vind het leuk om 's-Graveland 4 weer eens in het echt te zien. Je ziet altijd lekker veel doelpunten. De laatste maanden heb ik in Thailand gezeten. Daar volg ik alle wedstrijden via internet."

 
 

De rust 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Er zitten nog niet al te veel blaadjes aan de bomen en op veld drie is er ook nog niet echt sprake van een lekker mals grasveldje. Nee, niet dat ik de toestand van het veld gebruik als excuus voor onze nederlaag. Laren voetbalde op hetzelfde veld als wij, dus zij hadden er evenveel last van, of voordeel bij. Het is maar hoe je het bekijkt."
"Menno van den Brand heeft gewoon weer goed gefloten vandaag. Het viel me wel op dat hij wat minder mee holde dan anders. Waarschijnlijk heeft hij het boekenbal van vorige week nog in de benen zitten."
"De aanvoerder van Laren is een aardige jongen en een goede, en felle voetballer. Wat ik al zei: qua inzet kunnen wij echt wat van deze jongens leren."

 

 
       
       
 

© Vijfde Dimensie