THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
27 maart, 's-Graveland walst over Laren 7 heen : 7-0

In de tweede wedstrijd van het seizoen had 's-Graveland met 9-0 van Laren 7 gewonnen. Sindsdien had Laren nog geen punten gepakt, maar ook niet meer met extreme cijfers verloren. Het was dus maar afwachten wat het vandaag zou worden. Gelukkig liep het voor 's-Graveland allemaal gunstig. Door een snelle voorsprong liep Laren al snel achter de feiten aan. In de eerste helft doken ze nog wel eens voor de 's-Gravelandse goal op, in de tweede helft nauwelijks meer.

's-Graveland 4 - Laren´99 7: 7-0
Ruststand: 3-0
Doelpunten 's-Graveland: Luc te Nuyl, Remco Houthuizen (2x), Gijsbert de Fokkert (2x), Jurgen Koopmanschap, Martin Kroon

 
   
 

Jeroen te Nuyl: "Het eerste 's-Gravelandse doelpunt was misschien wel het mooiste van de wedstrijd. Mijn broer Luc schoot de bal met een volley vanaf de rand van het strafschopgebied, diagonaal in het kruis. Prachtig! Dan zie je toch dat het in de familie zit."
"We hadden weer ruim genoeg mensen vandaag. Daarmee had ik de mogelijkheid om mezelf een wedstrijdje rust te gunnen. Ik heb nog steeds last van die blessure onder mijn voet. Vrijdag heb ik nog wel meegedaan met het 45-plus voetbal. Toen speelde ik echter op sportschoenen op kunstgras bij SDO. Dat is natuurlijk een ander verhaal dan veld 2 bij 's-Graveland. Dat ziet er volgens sommigen een beetje uit als de Libische woestijn. Nu ben ik daar nooit geweest, dus daar kan ik niet over oordelen. Vrijdag wel lekker gebald trouwens met de oudjes."
"Het was een beetje de omgekeerde wereld. In deze wedstrijd zag je dat wij wat feller waren dan Laren. We kunnen het dus kennelijk wel. Als we een beetje de ruimte krijgen lukt het ons zowaar ook om eens een combinatie op te zetten. Prima. Laten we dat ook eens tegen andere tegenstanders proberen."
"Als ik een blik op het programma werp, zie ik dat dit misschien wel de laatste thuiswedstrijd van het seizoen is geweest. Jammer. Het is heerlijk voetballen met dit mooie weer. En met de zomertijd hebben we nog geen wedstrijd verloren. Volgende week tegen Nederhorst ben ik er niet bij. Dan zit ik voor werk en plezier in Cannes. Ik heb Luc als vervangende aanvoerder benoemd omdat Pim er volgende week ook niet is."

 
     
 
     
   
 
   
 
   
 

Supporters van de week

Deze mooie echte eerste lente voetbalzondag lokte veel publiek naar veld 2.
's-Graveland 4 stelde hen niet teleur:
Rechts: v.l.n.r.: Wouter (geblesseerd uitgevallen), Dennis (even uitrusten, Etienne (geblesseerd), Joost (supporter), Peter (supporter)
Linksonder: Mark Jans met zijn Astrid.
Rechtsonder: Supporters van Remco, Arie en Harun

 
   
 
 
 

De rust 

De Toss

Pim van Leeuwen: "Vandaag heb ik de toss gewonnen en direct de ergernis van de spelers van Laren en van mijn eigen team over me afgeroepen. Terwijl de teams al zo'n beetje op een helft positie aan het innemen waren, koos ik ervoor om van helft te draaien. Starten met de wind en zon in de rug leek me echt het beste. Nou, je ziet wat er van gekomen is. Nee, achteraf kon er ook geen bedankje af."
"Scheidsrechter Menno van den Brand heeft gewoon weer goed gefloten vandaag. Op een of andere manier werd er nogal veel geappelleerd voor hands door beide teams. Menno ging echter gewoon op z'n eigen waarneming af. Zo hoort het ook, vind ik."
"De aanvoerder van Laren is een aardige jongen. Jammer dat zijn team vandaag niet in vorm was. Dan had het misschien meer een wedstrijd geworden."

 

 
       
       
 

© Vijfde Dimensie