THUIS VORIG VOLGEND    
       
 
9 mei, Laatste nieuws: Zweepslag blijkt afgescheurde achillespees

De toch al dramatisch verlopen wedstrijd tegen Kockengen heeft een vervelend staartje gekregen. Luc te Nuyl moest al na drie speelminuten bij zijn eerste balcontact van het veld. De blessure liet zich aanzien als een zweepslag in de kuit. Een niet onbekende blessure bij meer voetballers. Vandaag ging Luc toch maar even langs de dokter voor een second opinion. Die voelde de spreekwoordelijke nattigheid. In het ziekenhuis werd geconstateerd dat Luc zijn achillespees had afsgescheurd.

 

 
   
 

Luc te Nuyl: "Ik veroverde de bal en liep naar voren. Toen voelde ik een klap tegen mijn kuit. Ik had het idee dat iemand me een trap gaf en beschuldigde dan ook de eerste de beste speler van Kockengen die bij mij in de buurt was. Hij bleek echter niks gedaan te hebben. Tja, toen zei iedereen: O, dan weten we het al. Het is zeker een zweepslag. Dat hebben we allemaal wel eens gehad."
Nou ja, ik ben niet al te kleinzerig. Ik ben het veld uitgegaan en heb na afloop nog een biertje gedronken. 's Avonds ben ik met Jeroen, Frits en Maarten nog naar een concert van Saxon geweest. Jammer genoeg zat stagediven er voor mij niet in, maar het was wel een goed concert.
Vanochtend ben ik dus toch maar even naar de dokter geweest. Hij stuurde me door naar het ziekenhuis. Daar zagen ze al snel dat mijn achillespees was afgescheurd."
"Woensdag wordt ik geopereerd in het ziekenhuis in Blaricum. Ik vermoed dat ik wel een nachtje moet blijven. Daarna ga ik voor een week of zes in het gips. Balen! Want in juni ga ik voor een walvisvakantie naar IJsland.

De voltallige webredactie wenst Luc heel veel sterkte en roept iedereen op: Stuur Luc een kaartje of mailtje ter ondersteuning.

 
   
 
   
 
   
 
   
 
       
       
 

© Vijfde Dimensie