Thuis Vorig Volgend    

 

 
      

      

 

 
 
 
 
 
 
 
 

   20 oktober
  

Supporter Joost te Nuyl klaar voor kunstgras met museumjaarkaart

Joost te Nuyl maakte met zijn broers deel uit van het kampioensteam in seizoen 2002-2003. Daarna heeft hij zijn actieve carrière langzaam afgebouwd. Vele seizoenen was hij vaste scheidsrechter van 's-Graveland 5 waarbij hij het begrip Koekenbakker van een volledig nieuwe betekenis voorzag. De laatste jaren maakt Joost zich verdienstelijk als vaste supporter. Welke rol hij precies speelt als adviseur van aanvoerder Jeroen te Nuyl is niet duidelijk.
Joost: "Wat een mooie dag was het vandaag, he? Ik ben lekker een stukkie wezen fietsen. En ja, ik ben ook nog even lang 's-Graveland gefietst. Maar omdat het vijfde niet hoefde te voetballen vandaag, ben ik niet afgestapt. Ik krijg commentaar dat ik de laatste weken niet meer langs de lijn te vinden ben. En of ik misschien een andere hobby op zondag heb opgevat. Maar dat is niet zo, hoor."

   
 

"Ik ben dit seizoen bij alle thuiswedstrijden, op een na, geweest. Ja, en die uitwedstrijden waren me gwoon net wat te ver weg. Utrecht en Lelystad: het lijkt wel of 's-Graveland 5 in een landelijke competitie is ingedeeld. Ja, toch?"
"Ik vind het kunstgras mooi geworden bij 's-Graveland. Met een kwinkslag zeg ik wel eens dat ik altijd vrij toegang heb met mijn museumjaarkaart. Snap je hem? Kunst-gras."
"Ik begrijp dat de kantine en bestuurskamer ook nog wat verder uitgebouwd worden. Mooi, zo gaat het er nog eens sjiek uitzien bij onze club."

.
  
  
.

Frits van der Meer: "Jammer dat we vandaag niet hoefden te voetballen. Ik hecht erg aan regelmaat. Dus wat mij betreft voetballen we twee-entwintig weken achter elkaar door. Tot nu toe vallen de resultaten me nog niet tegen. Laten we wel wezen, het is toch even wennen aan elkaar met deze mix van spelers."
"Ook ik vind het kunstgras bij 's-Graveland mooi geworden. Helemaal niet erg dat wij er niet op hoeven te voetballen. Voor ons is dat veld, qua afmeting, gewoon te groot."
"Ik mis dit seizoen wel het kippenhok. Wat is sv 's-Graveland nu zonder kippenhok. Hopelijk komt het na alle verbouwingen gewoon weer terug. Bij welke club in Nederland komt de bal tijdens de wedstrijd nou een keer in de sloot en een keer in het kippenhok? Uniek, toch?"
"Mijn leven staat in het teken van topsport. Als ik zelf niet hoef te voetballen, zoek ik wat anders op. Vandaag de marathon van Amsterdam. Die komt bij mij zo'n beetje door de straat. Ik had dienst als webfotograag. Dus vandaag geen foto van de toss, maar weer eens wat anders."