Thuis Vorig Volgend    

 

 
      

      

 

 
 
 
 
 
 
 
 

   27 oktober
  

's-Graveland 5 creƫert weinig tot geen kansen in herfstig Laren: 3-1

Regen, wind en zon, de weergoden blonken vandaag niet uit in duidelijkheid. Ook de voetbalgoden hadden kennelijk last van het ingaan van de wintertijd, want ze leken niet hun zegen over de wedstrijd tussen Laren 6 en 's-Graveland te hebben uitgesproken. Nou ja, alle goden op een stokje. Het ongeslagen Laren kon vandaag niet echt overtuigen. 's-Graveland 5 had de zaken achterin aardig op orde, maar kon voorin niets klaarspelen. In de eerste helft, met de wind in de rug, werd de Larense keeper niet of nauwelijks op de proef gesteld. Laren kreeg wel een paar goede kansen, maar keeper Arie Poels wist daar vandaag wel raad mee. Een foutje in de verdediging werd echter toch door Laren afgestraft (1-0). Na de rust hetzelfde spelbeeld. 'sGraveland kwam nauwelijks voor de Larense keeper. En Laren wilde wel, maar kwam nauwelijks langs de 's-Gravelandse keeper. Het 's-Gravelandse doelpunt kwam op naam van een Larense verdediger die een harde voorzet in eigen doel liep. Eindstand 3-1.

Laren'99 6 - 's-Graveland 5: 3-1
Ruststand: 1-0
Doelpunt 's-Graveland: Eigen Doelpunt Laren

   
 
 

Wouter - De Pijl - Takes: "Ik vond het vandaag eigenlijk helemaal niet zo slecht gaan. We zijn zeker niet weggespeeld, of zo. Kijk, bij Laren spelen allemaal jonge gasten. Dan weet je dat er veel wordt gelopen en dat je moet uitkijken voor de lange bal. Dat hebben we gedaan. Ik wil niet met een beschuldigende vinger naar het middenveld en de voorhoede wijzen, maar de achterhoede speelde vandaag een puike partij. En ja, ook ik stond in de achterhoede. En niet te vergeten: Arie Poels heeft echt alle ballen gepakt die hij kon pakken en nog een paar extra. Zuur voor een keeper als je het zo goed doet en je dan toch geen drie punten in de tas kan stoppen. Maar ja, Arie is inmiddels wel wat gewend."
"Ik draai lekker bij 's-Graveland, mijn zoon Cesar doet het prima in de jeugd en ik maak me al weer op voor de organisatie van het Arie Janmaat Toernooi. Wellicht dit jaar wat meer vrijwilligers van 's-Graveland 5."

.
  
  
.

Robbert Bouwman: "O, zei Wouter Takes dat de voorhoede onvoldoende kracht had. Nou, dan weten we de mening van meneer Takes ook weer. Nee, ik kan niet zeggen dat ik me aangesproken voel. Ook voorin hebben we allemaal onze stinkende best gedaan. Ik wil niet met de beschuldigende vinger naar het middenveld wijzen, maar ik kan nou niet zeggen dat er heel goed werd aangesloten. We konden niet even een balletje terugleggen."
"Voor mij vrij ongebruikelijk om in de spits te spelen. Maar omdat ik wat last van mijn rug heb, heb ik dat aan Jurgen voorgesteld. Jurgen heeft met Luc overlegd en toe mocht het. In de warming-up heb ik ook wat rug-oefeningen gedaan. Dat zag er voor de andere spelers misschien wat raar uit, maar ik denk wel dat het mij persoonlijk geholpen heeft. Volgende week zondag weer een wedstrijd, dan kijken we verder."

 
.
 
.
 
.
 
 
  De Rust
    .
 
 
  Supporters van de Week
 


Nooit geweten dat Kjelt Beerendonk ook nog aan zaalvoetbal doet. Sinds vandaag wel, want Kjelt was er wel maar kon vanwege een blessure die hij bij het zaalvoetbal had opgelopen niet meedoen. Z'n heup was beurs en blauw uitgeslagen. Evita steunt haar vriend en steunt 's-Graveland 5. In dit herfstweer je favoriete team aanmoedigen getuigt natuurlijk van absolute klasse.

.
 
  De Toss
 


Aanvoerder Jurgen Koopmanschap: "Van de week waren er kennelijk nog 25 gegadigden om vandaag voor 's-Graveland 5 in het veld te komen. Uiteindelijk begonnen we vandaag met veertien man aan de wedstrijd. En dan had ik ook nog op Dave gerekend."
"Dat gezeur over het weer. Ik vond het prima voetbalweer. Wat maakt het nou uit dat er een beetje wind staat. Ik vind dat je bij mooi en slecht weer altijd gewoon honderd procent inzet moet tonen."
"Leuk dat er vandaag drie teams van 's-Graveland bij Laren speelden. We hebben nog staan kijken bij het eerste. Jammer dat wij het enige team zijn dat hier niet heeft gewonnen."
"De scheidsrechter van vandaag heeft goed gefloten. Hij had ook niet heel veel werk. Het was een sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Laren was een aardige jongen en goede voetballer. Omdat hij ook in de verdediging stond, ben ik hem de hele wedstrijd niet tegengekomen."

.