Thuis Vorig Volgend    

 

 
      

      

 

 
 
 
 
 
 
 
 

   23 februari
  

Tien spelers 's-Graveland 5 houden schade beperkt bij De Vecht: 5-1

Als je denkt dat je alles dit seizoen met 's-Graveland 5 hebt meegemaakt, blijkt het toch altijd weer gekker te kunnen. Waren er de afgelopen wedstrijden soms twintig spelers aanwezig en speelklaar, vandaag trad 's-Graveland 5 in Loenen aan de Vecht met slechts tien man aan. Onbegrijpelijk, maar teamcaptain Wouter Takes viel niets te verwijten. Hij had zaterdagavond nog vijftien namen op zijn lijstje. Hoe het ook zij, met tien man maakte 's-Graveland er nog een redelijke wedstrijd van. Zeker als je het vergelijkt met de laatste wedstrijd in Blaricum, waar met dubbele cijfers werd verloren. Met goede inzet en een solide verdediging werd de schade beperkt gehouden tot 5-1.

De Vecht 2 - 's-Graveland 5: 5-1
Ruststand: 3-0
Doelpunt 's-Graveland: Luc te Nuyl

   
 

Luc te Nuyl: "Wat een wanvertoning. En dan bedoel ik niet hoe we gevoetbald hebben, maar het feit dat we met tien man stonden. Trouwens ik heb er persoonlijk nog voor gezorgd dat we niet met z'n negenen stonden. Toen ik vanochtend met mijn auto door HIlversum reed, kwam ik Fred Fourasschen tegen. Hij was bij 's-Graveland geweest om te verzamelen, maar hij had daar niemand aangetroffen. Toen was hij maar weer naar huis gegaan. Als ik hem niet tegen was gekomen, had ie dus ook al niet op het veld gestaan."
"Ik ben blij dat ik nog een doelpunt heb gemaakt. Ik zag de keeper van de Vecht wat ver voor zijn goal staan, ja en toen twijfelde ik geen moment. Van een meter of vijfentwintig knalde ik hem erin."

 

.
  
  
.

Patrick Spoor (links op de foto): "Voor de wedstrijd kreeg ik een SMS-je van Rick Lagerweij dat hij gisteren tijdens of na het uitgaan in het ziekenhuis terecht is gekomen (en er ook weer uit, red.). Vandaar dat hij er niet bij was. Nee, wat er precies gebeurd is met hem, weet ik ook niet."
"Natuurlijk kan er bij mij nog wel een lachje af. Zo slecht hebben we niet gevoetbald en het was lekker weer."
Alex Koot: "Misschien had ik gisteren dat laatste biertje niet moeten nemen. Iedereen heeft vandaag een stapje extra moeten doen. Ik dus ook. Voor mij al heel wat dat ik sowieso een hele wedstrijd heb volgemaakt."

 
.
 
.
 
  De Rust
    .
 
 
  Supporter van de Week
 

War waren jullie?
Het was ook langs de lijn lekker weer.

.

 
 
  De Toss
 

Aanvoerder Wouter Takes: "Wat een gezeik allemaal. Nu weet ik wat Jeroen en Jurgen iedere week meemaken. Gisteravond had ik nog vijftien man op mijn lijstje. Toen belde Etienne van Dijk dat hij vandaag wilde klussen aan de kamer voor de tweeling die op komst is. Ik heb hem vrijaf gegeven omdat ik dacht dat we het met veertien man ook makkelijk moesten redden. Goed, en toen kwam er kennelijk een SMS-je van Rick Lagerweij. Dat bracht de stand op dertien. Tja, en dan komen er drie man niet opdagen. Ik had ook gewoon gerekend op Dave, Dennis en Kjelt. En daar sta je dan met tien man. Ik maak rapport op en zal dat met Jurgen delen. Ik weet niet of er disciplinaire maatregelen getroffen zullen worden."
De scheidsrechter heeft vandaag een prima wedstrijd gefloten. Hij moest het natuurlijk ook doen zonder grensrechter aan onze kant. De eerste helft heeft een speler van de Vecht gevlagd. Dat mocht kennelijk de tweede helft niet meer omdat hij een keer voor buitenspel had gevlagd."
"De aanvoerder van de Vecht, Jochem. is een aardige jongen en goede voetballer. Ik kende er nog wel een paar spelers van het 35-plus voetbal. Leuk om elkaar ook zo weer tegen te komen."

.