Thuis Vorige Volgende

 

 

 

 

 

 

6 november

's-Graveland geeft de wedstrijd bij sv Maarssen in vijf minuten uit handen: 6-3

sv Maarssen was voor 's-Graveland een onbekende tegenstander. De Utrechters spelen dit seizoen voor het eerst zeven tegen zeven, hadden nog niet zoveel punten, maar wonnen vorige week wel met 7-1 van Fc Weesp. Voor de wedstrijd werd door een speler van Maarssen een tipje van de sluier opgelicht. "M'n zoon van 35 doet mee en dat maakt wel een verschilletje." Nou, daar bleek geen woord aan gelogen. De zoon, tevens aanvoerder, bleek inderdaad een klasse apart. 's-Graveland was gewaarschuwd en probeerde de jongen zo goed en zo kwaad als het ging af te stoppen. Dat lukte best redelijk. De Oude Beloften kwamen in de eerste helft twee keer op voorsprong. Jeroen te Nuyl maakte een mooie actie en schoot de 1-0 binnen. Frits van der meer joeg een afvallende bal in de kruising 2-1. De zoon van de vader zorgde twee keer voor de gelijkmaker en daarmee ook voor de ruststand 2-2.

sv Maarssen - 's-Graveland: 6-3
Ruststand: 2-2
Doelpunten 's-Graveland: Jeroen te Nuyl (2x), Frits van der Meer


Pim van Leeuwen (links op linker foto): "De eerste helft hebben we echt niet slecht gespeeld. We hebben niet veel kansen gekregen, maar de kansen die we hebben gekregen hebben we benut. Natuurlijk was het achterin even wennen met Rick Calis (midden op de linker foto) op de goal. Maar al snel bleek dat ie ook uitstekend kan keepen."
"In de rust hebben we gezegd dat we iets compacter zouden moeten spelen, maar dat we aan ons spelconcept verder niets zouden veranderen. En toen waren de eerste vijf minuten van de tweede helft voorbij en toen stonden we ineens met 5-2 achter. Stom, natuurlijk. Maar wij raakte een paar keer voorin de bal kwijt en voor we het wisten stond die aanvoerder dan ineens vrij voor onze goal. Na die eerste vijf minuten hebben we onszelf herpakt. We hebben behoorlijk wat kansen gehad. Waar we de eerste helft zo effectief waren, qua kansen benutten, werd er nu opzichtig gemist."

 

Luc te Nuyl (foto rechts): "Ja, zelf had ik misschien ook wel een doelpunt moeten maken. Jeroen en Frits hadden ze echter voor het inschieten. Wat dat betreft hebben we de tweede helft meer kansen gehad dan Maarssen. Nou ja, wat gebeurd is, is gebeurd. Maar het blijft toch jammer. Ik weet niet of Jeroen al te veel met zijn hoofd bij de MTV Music Awards zat. Dat is vanavond in Rotterdam en hij daar gaat hij dus naar toe. Ik vermoed dat hij wel een selfie zal maken met Beyoncé, Rihanna, Green Day of Dolly Parton. Dan zien we die wel op de site verschijnen."
"We staan nu echt weer met beide voetjes op de grond qua positie op de ranglijst. Laten we afspreken dat we volgende week gewoon weer gaan winnen. We hebben het allemaal niet meer in eigen hand om kampioen te worden, maar ik vind dat je altijd moet blijven gaan voor het hoogst haalbare. Daarom hebben we na de wedstrijd niet geproost met een "Kampioentjo!" maar met een "Tweede plaatsio!"

 
 
 
 
 

De rust

 

Supporter van de Week

Waar was iedereen?

 

 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Nee ik heb geen seconde getwijfeld of het wel of niet door zou gaan vandaag. Zo enorm veel had het toch ook weer niet geregend. Kans was daarbij aanwezig dat we op kunstgras zouden spelen."
"Ik heb nooit bij een club gespeeld met meer velden dan sv Maarssen. Elf velden, is veel hoor. Daar zijn er tien natuurgras van. Gelukkig maar, want op het kunstgras willen ze daar niet meer voetballen vanwege de "korrelkwestie".
"De scheidsrechter van vandaag heeft goed gefloten. Hij had het niet makkelijk want hij kreeg van ons nogal wat commentaar te verduren. Dat is natuurlijk niet goed te praten. Volgende keer moeten we nog meer onze voeten laten spreken."
"De aanvoerder van Maarssen was de beroemde zoon van z'n vader. Ze hadden samen nog in het eerste van DOS gespeeld, maar dat hield pa niet meer vol. Dan maar samen in de 35+competitie. Aan een kant jammer, want die jongen is natuurlijk nog veel te goed daarvoor. In zijn eentje was hij zo'n beetje verantwoordelijk voor het scoren van alle doelpunten en het geven van alle assists. Nou ja, je kan moeilijk bezwaar bij de KNVB maken omdat iemand te goed voetbalt."