Thuis Vorige Volgende

 

 

 

 

 

 

29 januari

's-Graveland heeft na 20 minuten niets meer in te brengen bij BVV: 9-1

Meestal weet 's-Graveland er nog een spannende wedstrijd van te maken tegen BVV. BVV heeft het betere team en trekt meestal aan het langste eind. Zo'n wedstrijd leek het vandaag weer te worden. De Oude beloften traden aan met Jeroen, Luc, Pim (op de goal), Ronald, Frits, Kees, Jarno en Alfred. De eerste twintig minuten had BVV vooral de bal, maar kreeg geen hele grote kansen. En toen viel ineens de 1-0 en al snel daarna de 2-0 en de 3-0 en de 4-0. Bij 's-Graveland ontbrak de precisie en tactiek. BVV combineerde na elke 's-Gravelandse uitval behendig en kreeg daarbij uiteindelijk een man vrij voor de goal. Daar was geen houden aan voor inval-keeper Pim van Leeuwen. In de rust werd na lang beraad, besloten om over te stappen op een andere tactiek: Twee-drie-éen en meer druk zetten. Dat leek in eerste instantie goed uit te pakken. In de eerste drie minuten, drie schoten op het Blaricumse doel.

BVV'31 - 's-Graveland 9-1
Ruststand:4-0
Doelpunt 's-Graveland: Alfred de Vreeze

De andere kant van aanvallend spel is dat de tegenstandr meer ruimte krijgt. Daar profiteerde BVV al in de vierde minuur van de tweede helft van en daarna nog vier keer. De Oude Beloften hadden veel kansen nodig om een eretreffer te maken. Gelukkig kanlde Alfred er nog eentje in.

Jeroen te Nuyl; "BVV was vandaag letterlijk en figuurlijk een maatje te groot voor ons. Na die eerste twintig minuten hebben we echt voetballes gekregen van ze. Je ziet dat zij spelen zoals wij dat zouden willen doen: compact bij elkaar, bal vasthouden, nauwkeurig passen, combineren. Nou ja, laat ik er maar over ophouden. Het scheelt misschien ook dat die jongens van BVV af en toe wel eens een keertje trainen. Zouden wij ook eens moeten doen."
"We moeten niet in een negatieve spiraal of poreuze cirkel terechtkomen met z'n allen. Koppie erbij houden, positief blijven, en gewoon onze voeten laten spreken. Volgende week hebben we kans om sportieve wraak te nemen op Kockengen. Dan wil ik na afloop drie punten in de spreekwoordelijke tas willen doen. Moet kunnen, toch?"

 

 


Jeroen: "Pim heeft het goed gedaan op de goal. Aan hem heeft het zeker niet gelegen. Het was wel even schrikken in de eerste helft. Toen kreeg hij een bal keihard op zijn strottenhoofd. Het greep hem letterlijk naar de keel. Gelukkig liep het met een sisser af."
"NA afloop natuurlijk nog wel een paar grapjes gemaakt. Hoe het keepen Pim al snel z'n strot uitkwam. Of dat BVV hem negen goals door z'n strot had geduwd. Moet kunnen, toch?"

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de week

Daniël de Vreeze, de zoon van Alfred, kwam vandaag zijn vader (heit) en de Oude Beloften aanmoedigen. Daniël voetbalt zelf ook bij 's-Graveland bij de JO-8 1. Gisteren gewonnen en gescoord. Zo zoon, zo vader, want Alfred scoorde vandaag ook. Na de wedstrijd ging het hand in hand naar de Kuip. Feyenoord is de favoiet club van Alfred en Daniël. Goed zo!

 
 

De Toss

Frits van der Meer: "Jeroen te Nuyl begon de eerste helft als reserve en zocht dus iemand die als aanvoerder wilde beginnen. En als Jeroen me iets vraagt, dan kan ik geen nee zeggen."
"Het is me nogal niet opgeknapt bij BVV, zeg. De kantine verder opgefleurd met banken en alles. Die jongens in een mooi trainingspak. En het mooiste van alles: modern kunstgras. Vorig jaar lag hier nog een soort van gymzaalvloer, maar nu het nieuwste van het nieuwste kunstgras."
"De scheidsrechter van vandaag heeft uitstekend gefloten. Geen kwaad woord over hem. IK wou dat elke vereniging zo'n scheidsrechter had."
"De aanvoerder van BVV, Frank, wilde vooraf weten of er wel een aardig stukje over hem geschreven werd. Want vorige keer vond zijn vrouw het niet zo leuk wat er over hem te lezen was op deze site. Nou vooruit, Frank is een goede voetballer en vandaag ook een aardige jongen. Ik heb hem maar op een overtredinkje kunnen betrappen. Het was een sportieve wedstrijd."