Thuis Vorige Volgende

 

 

 

 

 

 

9 april

Hand in Hand:'s-Graveland opgerold bij koploper RKAVIC: 11-3

Een beetje rare wedstrijd was het wel. Van de thuiswedstrijd wisten we al dat RKAVIC een super goede ploeg is, maar dat ze ook voldoende ruimte aan de tegenstander geven om te voetballen. 's-Graveland kreeg vandaag ook legio kansen, maar wist er daar maar weinig van te verzilveren. Sterker nog,'s-Graveland had na vijf minuten met 2-0 voor moeten staan. Helaas, het liep anders: Na een kwartiertje stond RKAVIC met 3-0 voor. De Oude Beloften starten vandaag met Fred, Frits, Niels, Giliam, Pim, Pascal, Jeroen, en Mike. Mike vierde vandaag zijn rentree na maanden lang blessureleed. Het goede nieuws is dat zijn tenen het goed hebben gehouden. Ook Jeroen probeerde het vandaag weer voor het eerst met zijn beurse heup. En gelukkig, ook Jeroen wist alle zestig minuten vol te maken.

RKAVIC - 's-Graveland: 11-3
Ruststand: 6-0
Doelpunten 's-Graveland: Jarno van Diermen 2x, Jeroen te Nuyl

Lang verhaal kort: RKAVIC voetbalt en scoort meer dan makkelijk. 's-Graveland had meer doelpunten moeten maken door wat meer kansen te benutten. Einduitslag: 11-3.

Jeroen te Nuyl: "Natuurlijk was ik er niet vanuit gegaan dat we hier wel even zouden winnen. Hoe gek het ook klinkt, we hebben best aardig partij gegeven. Op de training moeten we toch maar eens wat meer gaan afwerken op de goal. Of nee, misschien zouden we eens moeten gaan trainen. Waar is iedereen op dinsdag?"

 

 


Pim van Leeuwen: Frank Scheltus was vandaag verhinderd vanwege trieste familie-omstandigheden, vandaar dat ik de keepershandschoenen aan mocht trekken. Ik ben eerste reserve-keeper. Met Frank doe ik een soort van onderling wedstrijdje wie de minste tegengoals doorlaat. Wat dat betreft was dit natuurlijk geen goede wedstrijd voor mij."
"Frank noemt mij altijd een beetje plagerig "de witte panda" in vergelijking met "de zwarte panter". De laatste was de bijnaam van de legendarische keeper Frans de Munck, vanwege zijn zwarte haren, dito keeperskleding en katachtige reflexen. En inderdaad, ik heb geen zwarte haren, maar witte haren."

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporters van de week

Uit en thuis zijn ze er bijna altijd bij: Cas en Teun Hagen en Joep Steenvoorden. En altijd trappen ze zelf lekker een balletje op een aangrenzend veld. In de rust komen ze even kijken of er misschien een koppie thee of iets anders is te halen. Zo ook vandaag. Na de wedstrijd stelde Joep de vraag: "hoeveel is het eigenlijk geworden?" Toen werd het even stil.

 
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Natuurlijk zijn we solidair met de Hand in Hand-campagne. Ik ben tegen alle vormen van geweld, tegen iedereen, dus ook tegen homo's. Makkelijk zat. #allemannenhandinhand. Hand in Hand spreekt me ook al aan vanwege het clublied van mijn favoriete club."
"Wat een heerlijk weertje vandaag. Ik heb de schedel voor de wedstrijd natuurlijk wel goed ingewreven met zonnebrand., factor 30."
"De scheidrechter van vandaag, Maarten, ken ik via mijn werk. Het is een aardige gozer. Hij zou graag nog willen voetballen, maar zijn knieën willen niet meer. Vaak keept hij, vandaag floot hij. Dat deed hij prima."
"De aanvoerder van RKAVIC was een aardige jongen en een goeie voetballer, net als zijn meeste teamgenoten trouwens. Ik zie RKAVIC wel kampioen worden."