Thuis Vorige Volgende

 

 

 

 

 

 

30 april

's-Graveland met ongekend slotoffensief alsnog voorbij Maarssen: 4-3

Jeroen te Nuyl via de mail: Webmaster, even een kort verslag, want de pils smaakte  (te) goed, de kaasfondue wacht en de familie wil dat ik gezellig doe, want Pleun is vandaag 25 geworden. Ja, dank je. Anyway, een bijzonder knappe prestatie vandaag, want na 1-3 achter toch 4-3 winnen is geen sinecure en dat hebben we ‘m toch maar weer eventjes geflikt.
’s Graveland trad aan met Frank ‘zonder mij hebben jullie nog geen wedstrijd gewonnen, wisten jullie dat?’ Scheltus in de goal en verder Niels, Menno, Stok, Ronald, Alfred, Fred, Jarno, Kees en Jeroen. De start was bepaald  niet sterk, veel onnodig balverlies en weinig overleg. Toch een paar mooie kansen die niet werden benut – met name Jeroen had het vizier vandaag niet op scherp en de keeper van Maarssen bleek een ware black panther – en dan zal je net zien dat de tegenstander scoort. Dat gebeurde dan ook, maar gelukkig wist Niels met een bekeken schot de 1-1 aan te tekenen. Dat was ook de ruststand. In de kleedkamer bleken de wijze lessen van Jeroen – koppie d’r bij houden, rustig combineren over de grond want wind tegen – weer eens aan dovemansoren gericht; en dan was Mike er nog niet eens bij.

's-Graveland - Maarssen: 4-3
Ruststand: 1-1
Doelpunten 's-Graveland: Niels Steenvoorden, Ronald van Oostrum, Jarno van Diermen (2x)

 

Maarssen begon veel beter aan de tweede helft en had met een paar snelle uitbraken de wedstrijd al vroegtijdig kunnen beslissen. Na een aantal ‘weggevers’ bleef de schade – mede dankzij Frank -  beperkt tot 1-3, waarna niemand van de toeschouwers – ook Marc Heemskerk, Harun Sengul en Luc te Nuijl waren aanwezig – meer op een goed resultaat rekende. Dat was echter buiten de veerkracht van ’s Graveland gerekend, want tijdens de laatste 10 minuten rechtten de blauw-witten bewonderenswaardig de rug. Eerst tekende Ronald (met links!) de 2-3 aan, waarna Jarno met een ziedend schot in de bovenhoek de gelijkmaker aantekende. En alsof dat nog niet genoeg was, scoorde Jarno met enige hulp van de uitstekende keeper een minuut later ook nog de winnende treffer. Nou ja, hoe mooi kun je het hebben?

 

 


Toen de uitstekend leidende Joost te Nuijl het laatste fluitsignaal gaf, waren de voldoening en opluchting dan ook groot bij de thuisclub, wat zich vertaalde in een prettig samenzijn op het buitenterras. Terwijl Kees vlagde bij het eerste – ‘one touch’ (of waren het er ditmaal toch meer?) bleek ditmaal ook een zeer verdienstelijk fotograaf van dienst (hoop ik) – lieten de mannen van 35+ 1 zich het gerstenat en de culinaire verwennerij uit de keuken goed smaken!

 
 

De Rust

 

Supporters van de week

"... waarna niemand van de toeschouwers – ook Marc Heemskerk, Harun Sengul en Luc te Nuijl waren aanwezig – meer op een goed resultaat rekende. "

 
 

De Toss

...Toen de uitstekend leidende Joost te Nuijl het laatste fluitsignaal gaf, waren de voldoening en opluchting dan ook groot bij de thuisclub,

(En de aanvoerder van Maarssen kennen we als een aardige jongen en een goede voetballer, Vandaag had hij zijn (uitstekend voetballende) zoon kennelijk niet meegenomen... red.)