Thuis Vorige Volgende

 

 

 

 

 

 

7 mei

's-Graveland laat punt liggen bij Ardahanspor: 4-3

Na twee overwinningen ging 's-Graveland met een positief gevoel richting het Utrechtse Ardahanspor. Waarom geen derde overwinning op rij? De aftrap was een kwartiertje later omdat degene met de sleutel van de kantine en kleedkamers zich had verslapen. De Oude Beloften traden aan met Jeroen, Niels, Giliam, Mike, Frits, Pim, Jarno, Menno en Fred die afgelopen week zijn zestigste verjaardag had gevierd. Omdat Frank er vandaag niet bij was stond Pim van Leeuwen, oftewel de Witte Panda, op de goal. Al snel bleek wie bij Ardahanspor de gevaarlijke voetballers waren, en met name wie er goed kon schieten. Deze speler wist zichzelf twee keer vrij te spelen en twee keer hard binnen te schieten. 's-Graveland toonde veerkracht en kwam via doelpunten van Jarno van Diermen en Niels Steenvoorden (gaat het niet in één keer, dan maar in twee keer), weer op gelijke hoogte. Door een misverstand tussen de Witte Panda en Frits van der Meer ("ik dacht dat jij die bal zou hebben") kwam Ardahanspor voor rust nog op 3-2.

Ardahanspor - 's-Graveland: 4-3
Ruststand: 3-2
Doelpunten 's-Graveland: Jarno van Diermen, Niels Steenvoorden, Fred Fouraschen

 

Jeroen te Nuyl: "Ik had er goede hoop op dat we de tweede helft d'r op en d'r over zouden gaan. En dat zag er ook naar uit. Fred Fouraschen wist de gelijkmaker (3-3) in te schieten. Daarna kregen we, wat mij betref, de beste kansen, maar wisten we het niet af te maken. En ja dan kennen we allemaal die oude voetbalwet: Als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander het wel, of zoiets. Die zelfde speler van Ardahanspor schoot hard de 4-3 binnen. Jammer, er had voor ons echt een punt of meer ingezeten vandaag."

 

 


Menno van den Brand: "Ik speel altijd graag in Utrecht. Ik houd van dat Utrechtse accent. Dat heb ik vandaag weliswaar weinig gehoord want het waren allemaal Turkse Nederlanders met een oorsprong in het oosten van Turkije, waar we tegen voetbalden. Ik heb het na afloop even nagevraagd. Ardhan ligt tegen de grens met Rusland en Georgië aan. Weer wat geleerd."
"Hartstikke leuk voor Fred dat ie ook zestig is geworden. Toen Fred scoorde, heb ik gauw effe zitten rekenen, maar ik ben en blijf vooralsnog de oudste voetballer van 's-Graveland die in een competitiewedstrijd gescoord heeft. Daar blijf ik trots op, dat mag je best weten. En kom nou niet aanzetten dat ik in de heenwedstrijd tegen Ardahanspor een eigen doelpunt heb gemaakt, want dat verhaal dat kennen we nu zo onderhand wel. Achtelijke Gladiool."

 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de week

Waar was iedereen?

 
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Het was vandaag lekker voetbalweer. Raar dat er geen supporters langs de lijn stonden."
"De scheidsrechter van vandaag vertelde me dat hij een echte KNVB-scheidsrechter is, maar dat hij geen tijd had gehad om zich om te kleden. Geeft niets. Hij heeft prima gefloten."
"De aanvoerder van Ardahanspor was een aardige jongen en een goede voetballer"
"Maar ik hou dit interviewtje dit keer kort want ik ga samen met Frits bij Peter Krumpelman kijken hoe Feyenoord vanmiddag kampioen wordt. Hebben we toch nog wat te vieren vandaag!"