Thuis Vorige Volgende

 

 

 

 

 

 

14 mei

's-Graveland schiet vooral over tegen sv Nieuw Utrecht: 5-9

's-Graveland heeft het traditioneel niet makkelijk met de Turkse teams in de competitie. Nieuw Utrecht is daarbij ook nog eens een goed voetballend team met individuele klasse. De Oude Beloften traden aan met Jeroen, Ronald, Pim, Niels, Frits, MIke , Frank en Kees -One Touch. Het begon lekker. Zonder dat 's-Graveland ook maar de bal had aangeraakt kwam Nieuw Utrecht op een 0-1 voorsprong. Leuk om te vermelden dat het in de tweede helft precies andersom was. 's-Graveland scoorde vanaf de aftrap zonder dat Nieuw Utrecht de bal had aangeraakt. Zo zie je maar: het kan verkeren. Neemt niet weg dat 's-Graveland vandaag een sterke, goed voetballende tegenstander tegenover zich had. Een tegenstander die kansen benutte, waar 's-Graveland kansen onbenut liet. Hoewel sommige aanvallen aardig uitgespeeld werden, waren de Oude Beloften onnauwkeurig in de afronding. Veel ballen gingen ver naast of over.

's-Graveland - Sv Nieuw Utrecht: 5-9
Ruststand: 1-5
Doelpunten 's-Graveland: Jeroen te Nuyl (3x), Ronald van Oostrum, Stok van den Burg

 

Jeroen te Nuyl: "We hebben verdiend verloren, denk ik. Toch had er voor ons veel meer in gezeten. We hebben wel heel erg veel kansen en mogelijkheden niet goed uitgespeeld. Wat dat betreft kregen we voetballes van Nieuw Utrecht."

 

 


Luc te Nuyl: "Ik wil niet zeggen dat als ik had meegedaan dat het dan allemaal anders had gelopen. Maar het liep bij ons nou niet bepaald als een geoliede Braziliaanse voetbaltrein. Jammer. Voor mijzelf verwacht ik niet dat ik dit seizoen nog aan voetballen toekom. De doktoren zeggen dat ik mijn achillespees vooral rust moet geven, dus dan doe ik dat maar."

 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de week

De vader van Frank Scheltus is een echte voetballiefhebber, die zelf zijn sporen bij SCW Rijsenhout heeft verdiend. "Het team mag zijn handjes dichtknijpen met Frank op de goal. Mijn zoon heeft er minstens vijf zekere doelpunten uitgehouden. Het is een schande dat 's-Graveland niet meer kansen benut heeft."
Frank: "Mijn vader is altijd positief kritisch. Dat heeft mij ook gevormd."
"O ja, even attentie qua nieuwjaarsreceptie van de Oude Beloften. Die staat gepland op 12, 13 , 14 januari 2018. Even in de agenda's noteren. Locatie nog nader te bepalen. Ik zit te twijfelen tussen Aken en M√ľnster."

 
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Het was vandaag lekker voetbalweer. Raar dat er zo weinig supporters langs de lijn stonden."
"Joost heeft vandaag weer uitstekend gefloten. Het was een meer dan sportieve wedstrijd".
"De aanvoerder van Nieuw Utrecht was een aardige jongen en een goede voetballer. Zij hadden een paar handige voetballers erbij lopen die het ons knap lastig maakten."
"Na afloop hebben we in de kantine Feyenoord kampioen zien worden. Mooi hoor. Zo'n Dirkie Kuyt daar neem ik mijn petje heel diep voor af. Hij scoorde twee prachtige doelpunten en heeft het team het hele seizoen op sleeptouw genomen. Wat dat betreft voel ik me wel een beetje verwant aan hem."