Thuis    Vorige     Volgende
   

11 februari

's-Graveland laat koploper Maarssen2 ontsnappen: 3-4

Zo'n dag dat je 's ochtends denkt: 'geen zin om in die kou te voetballen' en 's middags zegt:  'lekker dat het doorgegaan is'. Vandaag traden de Oude beloften aan tegen Maarssen 2, de koploper van de competitie die nog geen punt heeft verspeeld. Mede gezien de vele blessures aan 's-Gravelandse zijde waren de verwachtingen niet al te hoog gespannen. Volkomen ten onterechte, zo bleek. 's-Graveland speelde goed, Maarssen speelde kennelijk niet hun beste wedstrijd. Het resultaat was een spannende wedstrijd. Zeker in de eerste helft kreeg 's-Graveland de beste kansen door een aantal goed uitgespeelde counters. Helaas schoten Frits, Ronald en Luc niet met scherp. De Oude Beloften traden vandaag aan met Marc, Luc, Fred, Frits, Ronald, Jeroen, Patrick, Stok en Niels.

s-Graveland - Maarsen 2: 3-4
Ruststand: 2-2
Doelpunten 's-Graveland:
Marc Heemskerk, Luc te Nuyl, (eigen doelpunt Maarssen)
   
Stok van den Burg (foto): "Dit is jammer, hoor. We hadden vandaag voor een sensatie kunnen zorgen. Aan het spel, dat Maarssen vandaag op de mat legde, was niet te zien dat de koploper aan het werk was. We gaven ze meer dan behoorlijk partij."
"Marc Heemskerk opende voor ons de score door een corner van Frits met zijn achterhoofd in te koppen (1-0). Hij was ook al betrokken bij de 2-2 door de bal op Lucte Nuyl voor te geven, die vervolgens drie keer de trekker over moest halen voordat de bal erin ging. Voor mij was Marc The man of the match. En meestal heb ik behoorlijk kijk op dat soort dingen."


  Niels Steenvoorden (foto): "De tweede helft begonnen we niet goed. Binnen dertig seconden kregen we al een soort rare scrimage-goal om onze oren (2-3). Fijn, om te zien dat we dan toch veerkracht tonen. Maarssen liet ons komen en we kwamen. Kansjes over en weer. Fred Fourraschen dwong daarbij een eigen goal van Maarssen af (3-3). Spannend, hoewel Maarssen ook al snel de 3-4 maakte. Daarna hebben we het nog wel geprobeerd, maar zijn niet meer heel gevaarlijk geworden."
"Ik wil nog even zeggen dat ik blij ben dat ik ook spelers uit mijn team zie op de vrijdag-avonden die we op de club organiseren voor de 35+. Het is hartstikke leuk. Afgelopen vrijdag waren er zo'n 35 spelers. Donderdag trainen en dan vrijdag eens in de maand wat partijtjes. Prima, toch?"
 
 
 
 
 


 
 

De Rust

 

Supporter van de week

Olga, de vriendin van Luc, kan je rustig een voetballiefhebber noemen. Altijd hoog gevoetbald bij 't Gooi (doet het daar nu wat rustiger aan), contacten bij de Oranje vrouwen, schrijft een column over vrouwenvoetbal in de Gooi en Eemlander en nog zo wat.
Olga: "Ik was van plan om alleen de eerste helft even te komen kijken, maar ik vond het zo spannend dat ik de tweede helft ook gebleven ben. Leuke wedstrijd, hoor. En voor mij was Luc natuurlijk The man of the match."
(Het leek ook wel of Luc meer zijn best deed dan anders, red.)De Toss

Marc Heemskerk: "Het was wel frisjes op het veld met die dunne koude wind, maar als je een beetje in beweging was, dan merkte je er niet zoveel meer van."
"De zwarte panter, de witte panda en de blauwe reiger waren er alledrie niet bij vandaag. Gelukkig wilde Jeroen Voeten wel een keertje keepen bij ons."
"Aanvoerder Jeroen te Nuyl lag ziek op bed, Ze zochten voor de toss snel nog even een aanvoerder. Luc had alle aanwijzingen van zijn broer Jeroen vooraf al doorgegegeven in de kleedkamer. Luc moet zijn koppie in het veld bij het voetballen houden en dan is het aanvoerderschap niet zo'n goed idee. Ik doe zoiets er gewoon bij. Geen probleem. In mijn werk ben ik ook een multi-tasker."
"Joost te Nuyl heeft vandaag weer uitstekend gefloten. Ingrijpen wanneer het moet, laten lopen waar het kan. Zo kan Joost dat alleen. Het was een heel sportieve wedstrijd."
 "De aanvoerder van Maarssen 2 is een aardige jongen en een goede voetballer."