Thuis    Vorige     Volgende
   

11 maart

Nieuwe sponsor geeft 's-Graveland vleugels tegen Nautilus: 9-3

In het bedrijfsleven zijn de prestaties van de 's-Gravelandse Oude Beloften niet onopgemerkt gebleven. Niet zo gek dat een bedrijf zich wil identificeren met het imago van een sterk, degelijk, team dat met beide voeten in de hedendaagse maatschappij staat, met een lach naar de mensen toe. Aannemersbedrijf Van Diermen waagde de sprong en mag zich de nieuwe shirtsponsor van de Oude Beloften noemen. Vandaag was het zover: de nieuwe shirts kwamen uit de tas en werden door de sponsor zelf plechtig overhandigd aan aanvoerder Jeroen te Nuyl. Met de nieuwe shirts speelde 's-Graveland een meer dan degelijke partij tegen hekkensluiter Nautilus. Vlot combinerend werd het doel van de Amstelveense tegenstanders gevonden. Helaas werden de kansen niet altijd even goed benut. Dubbele cijfers op scorebord bleven uit.

's-Graveland - Nauttilus: 9-3
Ruststand: 5-1
Doelpunten 's-Graveland:
Jarno van Diermen (4x), Sander de Leeuw (2x), Jeroen te Nuyl, Luc te Nuyl, Martijn Mensen
   
   
   
Jeroen te Nuyl (foto): "Ja, dat was een bijzonder moment in de kleedkamer. Iedereen was zich aan het omkleden en haalde zijn verfromfraaide shirtje uit de tas. Toen haalde Jarno van Diermen een tas tevoorschijn met daarin de nieuwe shirts. In zijn onderbroek overhandigde hij mij het eerste shirt. Ik mag namens het hele team wel zeggen dat we bijzonder tevreden zijn met de shirts. Goede pasvorm, voor idereen de juiste maat, mooi ademend materiaal en als klap op de vuurpijl een krachtig embleem van een van de betere aannemersbedrijven uit de Wijde Meren. Klasse!"
"Het voetballen ging best lekker, niet in het minst bij Jarno zelf. Hij scoorde vier  keer. Het wordt nog lastig voor me om hem in te halen op de topscorers-lijst."


  Frank Scheltus (foto): "IK had een van de zwaarste wedstrijden van het seizoen. Nee, dat lag niet aan de mooie zwarte nieuwe keeperstrui. En ook niet aan het zwarte panter-shirt wat ik daar weer onder draag. Gisteren hadden we de eetclub bij ons thuis. Het thema was spanje. Dus alle koppeltjes die op bezoek kwamen hadden een Spaans gerecht gemaakt met daarbij een bijpassende wijn. Wij zelf hadden paella met inktvis-inkt gemaakt. Erg lekker, al zeg ik het zelf Als bijpassende wijn hadden we een mooie witte wijn uit Portugal. Dat is dan wel geen Spanje, maar na een paar flessen hoorde ik daar geen klachten meer over. Het was een gezellige avond en aan het eind van waren er nog veel flessen die niet helemaal leeg waren. Zoals je weet ben ik nogal van de duurzaamheid en dan vind ik het zonde on dingen weg te gooien. Dus ik heb die flessen alsnog even soldaat gemaakt. En dat merkte in dan vanochtend weer. Nou ja, ik keepte niet mijn beste wedstrijd. Gelukkig moesten we tegen de onderste."
 
 
 
 
 


 
 

De Rust

 

Supporters van de week

Matthijs en Wessel van Diermen (foto rechts) vonden het heel leuk dat het team van hun vader Jarno met shirts speelde met de naam van hun vaders bedrijf. Zelf zijn ze trouwens niet anders gewend.
Heel bijzonder was de aanwezigheid van de familie de Leeuw om Sander aan te moedigen. Sander deed extra zijn best  en scoorde maar liefst twee doelpunten. Graag tot de volgende keer!

 
De Toss

Jeroen te Nuyl: "Heerlijk dat het weer een beetje lente wordt. Het was vandaag uitstekend voetbalweer. De velden hebben een opdonder gekregen van de vorst, maar waren toch goed bespeelbaar."
"Als we een keer de kans hadden om met dubbele cijfers te winnen, dan was dat vandaag. Maar ja, opgelegde kansen werden gemist. Ik noem geen namen, maar iemand presteerde het om voor een leeg doel de bal een keer naast te schieten en een keer naast te koppen (Jeroen heeft het hier over Frits van der Meer, red.)"
"Joost heeft vandaag weer uitstekend gefloten. De jongens van Nautilus vonden ons wat te druistig voetballen. Joost heeft dat allemaal in goede banen wten te leiden"
"De aanvoerder van Nautilus was een aardige jongen en een goede voetballer. Hij liep in de wedstrijd met een muts op. Ik weet niet waarom. Maar hij maakte wel twee doelpunten dus daar kan je dan ook weer niets van zeggen."