Thuis    Vorige     Volgende
   

18 maart

Voetbalshow 's-Graveland bij Kockengen: 0-8

De kou heeft geen invloed gehad op de goed draaiende voetbalmachine van ‘s-Graveland. De oude beloften waren met 10 man sterk richting Kockengen getrokken. Ronald, Frank, Niels, Harun, Alfred, Jarno, Luc, Fred, Sander en Martijn waren de mannen die het moesten doen. Een wat moeizaam begin bracht ze toch bij een 2-0 ruststand.De warme thee had het team goed gedaan en het werd dan ook meteen in de 2e helft 0-3. Toen Niels op miraculeuze wijze de 1-3 van de lijn haalde was het verzet gebroken. Met soepele en snelle aanvallen werd het totaal 0-8 en iedereen dus in opperbeste stemming. Verdiende overwinning en gestegen naar de 5e plaats.

Kockengen - 's-Graveland: 0-8
Ruststand: 0-2
Doelpunten 's-Graveland:
Jarno van Diermen (3x), Martijn Mensen (3x), Luc te Nuyl (2x, (1 pen.))
   
 
Een goede warming up is zeker op een koude dag als deze essentieel. Sander liep nog met de slingers en de kater rond van maar liefst  2 verjaardagen. Op de vraag wie er dan jarig waren moest hij echter het antwoord schuldig blijven

   Kockengen was met de sterkst mogelijke selectie aangetreden. Ook de lenigste man van het dorp was van de partij.
 
 
 
 
Het is voor Frank ook wel lekker dat hij niet elke wedstrijd 100 % geconcentreerd hoeft te zijn. Met nog wat last van zijn schouder kon hij zijn linkerarm af en toe rust geven. Frank lijkt wellicht wat  steviger dan normaal maar dat komt naar eigen zeggen omdat hij , gezien de straffe polderwind, extra veel kleren had aangetrokken.
 

De Rust

 

Supporter van de week

Kockengen bleek een waardig verliezer. Van het veld af door een ere-haag van klappende spelers en bier in de kleedkamer. Man of the Match en supporter van de week dan ook zonder twijfel Camiel ... mental coach van Kockengen.

De Toss

Gelegenheids aanvoerder Ronald heeft zijn taak  uitstekend uitgevoerd. Met harde doch rechtvaardige hand leidde hij het team naar de overwinning. De kleine dribbelkoning was weer overal op het veld te vinden. Je zal het niet verwachten maar de aanvoerder van Kockengen was een aardige jongen en een goede voetballer. Ook de lenigste man van Kockengen liet nog wat kunsten zien.