Thuis    Vorige     Volgende
   

25 maart

's-Graveland gelukkig met puntje van BVV: 2-2

Onder een heerlijk lentezonnetje trapten de Oude Beloften vandaag thuis af tegen BVV. Een tegenstander die in de afgelopen zeizoenen vaak een maatje te groot was. In de tweede wedstrijd van dit seizoen werd echter in Blaricum met 2-1 gewonnen. BVV draait geen slecht seizoen want staat derde en kan zelfs nog stijgen. Vandaag waren de verwachtingen dus hoog gespannen. 's-Graveland trad aan met Stok, Harun, Luc, Sander, Jeroen, Frank, Frits, Bert, Jarno en Marc.
De eerste helft ging het aardig gelijk op. Grote kansen over en weer. BVV kwam al snel op 0-1. Vlak voor de rust kwam 's-Graveland, door Marc Heemskerk op gelijke hoogte (1-1). In de tweede helft had BVV het beste van het spel. Keeper Frank Scheltus moest een paar keer handelend optreden bij doelpogingen van BVV
.

's-Graveland - BVV: 2-2
Ruststand: 1-1
Doelpunten 's-Graveland: Marc Heemsker, Jeroen
te Nuyl
   
 
Een goed uitgevoerde Blaricumse aanval zorgde voor de 2-1. De Blaricummers hielden het beste van het spel. 's-Graveland kon geen vuist maken. De 1-3 hing dan ook eerder in de lucht dan de 2-2. Fijn dat de bal rond is. Vlak voor het laatste fluitsignaal schoot Harun op de goal (of was het een voorzet?). Via een Blaricums hoofd kwam de bal op de lat. Vervolgens stonden twee gretige broers te Nuyl klaar om de bal in het doel te werken. Jeroen gebruikte letterlijk en figuurlijk zijn koppie, dat door Luc bijna in tweeen werd geschopt. Wat maakt het uit, de 2-2 kwam op het scorebord.

Foto rechts: Een goede warming up is  essentieel, ook als de zon schijnt. Marc en Luc doen oefeningen met een doeltje.


  Frank Scheltus: "Tegen BVV zijn het altijd wedstrijden op zich. Die kunnen alle kanten op. Ik ben hartstikke blij met dit punt, ook al is het misschien niet helemaal verdiend."
"Bij mij staat alles alweer in het teken van de voorbereiding van de nieuwjaarsreceptie. Ik heb alle Duitse steden weer de kans gegeven een  bod uit te brengen. 1 april is de sluitingsdatum. Tot nu toe hebben Munster en Aken de beste papieren. Maar wie weet wat er nog binnenkomt."
"En voor wie het nog niet opgevallen was: We hebben met de nieuwe shirts van sponsor Aannemersbedrijf van Diermen nog niet verloren."
 
 
 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de week

Ze bestaan nog: mensen die vergeten zijn dat de zomertihjd is ingegaan. MAarten Schaap is daar een goed voorbeeld van. Meneer kwam een uurtje te laat aankakken, dus toen de wedstrijd al zo'n beetje afgelopen was. Gelukkig kon hij Stoks pijnlijk e achillespees nog even masseren. Ook voor de foto wilde hj wel even voor paal staan.


 

De Toss

Frits van der Meer: "Jeroen begon zelf als reserve, daarom mocht ik vandaag de toss doen. Geen probleem ik heb vaker met dat bijltje gehakt. Jeroen weet dat hij altijd van mij op aan kan."
"Wat kan het leven toch mooi zijn. Lekker in het zonnetje een balletje trappen. Het lijkt wel dat hoe ouder je wordt, hoe meer je er van geniet."
"Menno van den Brand heeft vandaag een hele goede wedstrijd gefloten. Ik heb hem niet op een enkele fout kunnen betrappen. Hoewel hij liet een keer intrappen, terwijl de regel toch echt is dat er ingegooid moet worden als de bal uit is. Nou ja, ik maak ook wel eens een foutje."
"De aanvoerder van BVV, Frank, is een jongen en een voetballer. Het was op zich een sportieve wedstrijd."