Thuis    Vorige     Volgende
   

20 mei

's-Graveland in de tweede helft naar 100ste goal en overwinning bij PVC2: 1-4

De gang naar PVC voelde enigszins vreemd. Wellicht had het te maken met de laatste wedstrijd bij de club waarbij Pim -de Witte Panda- van Leeuwen onfortuinlijk zijn heup brak. Dat was tegen PVC1. Vandaag was PVC2 de tegenstander. De oude Beloften traden aan met het tiental Sander, Niels, Jeroen, Luc, Jarno, Harun, Frits, Frank, Ronald en Giliam. Vanaf de aftrap zocht 's-Graveland het Utrechtse goal op. Er kwamen kansen, maar de Oude Beloften en met name Jarno van Diermen, hadden niet bepaald geluk met hun schoten. Meerdere malen bracht de paal redding voor PVC. Een echte tegenvaller kwam toen PVC vanuit het niets, nou ja een soort van uitval, de 1-0 scoorde. PVC-sterspeler Johan schoot de bal goed in. 's-Graveland kon voor de rust gelukkig nog iets terugdoen. Een handsbal leidde tot een penalty, die misschien niet elke scheidrechter had gegeven. Dat maakte Luc te Nuyl niet uit. Koelbloedig zette hij de 1-1 ruststand op het bord.

PVC 2 - 's-Graveland : 1-4
Ruststand: 1-1
Doelpunten 's-Graveland: Luc te Nuyl (2x), Jarno van Diermen, Jeroen te Nuyl
   
 
Jeroen te Nuyl: “PVC speelde in een soort van handbalverdediging. Daar kwamen we niet doorheen. In de rust heb ik onze tactiek omgegooid. We hebben ze in de tweede helft meer laten komen. We hebben ze wat meer uit de spreekwoordelijke tent gelokt. Dat werkte. We kregen meer ruimte. Bijvoorbeeld toen Jarno de bal afsnoepte van de laatste man en koelbloedig de 1-2 scoorde. Een extra dimensie kwam in het spel want het volgende te scoren doelpunt zou de honderdste van het seizoen zijn. Dat hebben we nog nooit vertoond."

  Frank Scheltus: "Voor mij persoonlijk zegt het helemaal niets die honderd goals. Maar in de rust merkte ik al dat er spelers heel kinderachtig mee bezig waren. Ook Luc te Nuyl die tussen al zijn gekakel ook eventjes vertelde dat hij geen bal zou afleggen en alleen voor eigen succes zou gaan. Heel jammer dat precies hij dan ook nog eens de honderdste scoort. Ik had het zoveel andere spelers ook gegund. Maar dan zie je weer eens dat de sportwereld een keiharde wereld is."
"Volgende week zondag de seizoensafsluiting met partners, kinderen en een aangeklede borrel. Kan zo maar eens gezellig worden."
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporters van de week

 De harde supporterskern: Wessel, Matthijs, Teun, Joep en Cas.


 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Misschien ook nog wel leuk om in het verslag te vermelden dat deze jongen de 1-4 scoorde. Heel bekeken ingeschoten, dank je wel."
"Het was heerlijk weer, maar om te voetballen een tikkie benauwd. Gelukkig hadden we drie wissels. Hoewel, Sander de Leeuw bleef de tweede helft langs de kant met een spierblessure."
"Het lukte PVC moeilijk om een scheidsrechter te regelen, We zijn begonnen met een eigen speler en daarna nog twee andere gegagdigden. Alle drie hebben prima gefloten. Het was een heel sportieve wedstrijd. Als er twee overtredingen zijn gemaakt is het veel."
 "De aanvoerder van PVC2, Johan is een super aardige jongen en een heel goede voetballer. Hij draait zich makkelijk vrij om te schieten en zo maakte hij vandaag ook een mooi doelpunt"