Thuis    Vorige     Volgende
   

27 mei

's-Graveland sluit seizoen gezellig af, ondanks verlies tegen PVC1: 3-6

Vorige week was PVC2 een maatje te klein voor 's-Graveland. PVC1 de tegenstander van deze week, is ongeveer van dezelfde maat als de Oude Beloften. Dat beloofde dus een spannende afsluiting van het seizoen op sportpark Berenstein. Het massaal opgekomen publiek kreeg een aardige, maar jammer genoeg geen spannende wedstrijd te zien. Daarvoor schoot 's-Graveland wat te veel naast en op de paal.  De oude Beloften traden aan met het tiental Menno, Niels, Jeroen, Luc, Harun, Frits, Frank, Alfred, Marc en Giliam. Vanaf de aftrap zocht 's-Graveland het Utrechtse goal op. Er kwamen kansen, maar 's-Graveland was slordig en onfortuinlijk in de afronding en daar nog eens bij verrichtte de keeper van PVC een paar knappe reddingen. PVC was daarentegen een stuk efficiënter'als het op scoren aan kwam. Voor de rust stond het 0-2. Na de rust kwam 's-Graveland met de beste bedoelingen het veld in, maar toen PVC de 0-3 noteerde was de wedstrijd gespeeld. Gelukkig kon s-Graveland nog wel meedoen in het laten oplopen van de score. Marc Heemskerk, Jeroen te Nuyl en Alfred de Vreeze pakte een doelpunt mee. Eindstand 3-6.
Na de wedstrijd was het heel gezellig op het terras bij de kantine. Supporters familie, vrienden en kennissen van de Oude Beloften genoten van het lekkere weer en heerlijk eten en drinken. De spelers van PVC maakten nog een zeer sportief gebaar naar Pim van Leeuwen. Hij kreeg uit handen van de speler die bij de heenwedstrijd de (zeer lichte) overtreding had begaan waarbij Pim zijn heup had gebroken, een flesje wijn en een potje calcium-tabletten om verder aan te sterken. Leuk gedaan!


's-Graveland - PVC1: 3-6
Ruststand: 0-2
Doelpunten 's-Graveland: Marc Heemskerk, Jeroen te Nuyl ,
Alfred de Vreeze
   
 
Marc Heemskerk: “Dit verlies was niet nodig geweest, vind ik. We hebben het zelf verklooid. We hadden meer geduld moeten hebben. Het ging allemaal te onnauwkeurig. Nou ja, we hebben helemaal geen slecht seizoen gedraaid dus laat ik maar niet al te negatief zijn."
"Zelf ben ik dit seizoen teruggekomen van blessureleed. Daar ben ik blij om. Ik doe misschien nog niet zoveel schaarbewegingen achter elkaar als voorheen, maar dat komt ook wel weer."


  Frank Scheltus: "Laat ik beginnen met een excuusje voor de 0-1. Inderdaad, dat schot dat zou zijn overgegaan, maar dat ik nog in eigen goal  wist te frommelen. Ik kon er eigenlijk niets aan doen want mijn keepershandschoenen waren nog een beetje glad. Met die handschoenen had ik de indonesische eieren die mijn schoonmoeder had gemaakt voor na de wedstrijd, in een bakje gedaan. Misschien had ik ze daarna eventjes onder de warme kraan moeten afspoelen."
"Ik wil het seizoen ook niet al te negatief afsluiten. We hebben onze doelstelling voor dit seizoen (40 punten, red.) gewoon gehaald. Een leuke nieuwjaarsreceptie gehad en alles. En vandaag dan ook nog eens een zeer geslaagde aangeklede borrel. Wat mij betreft een seizoen om in te lijsten."
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporters van de week

Ze waren er bijna allemaal. Was het niet tijdens de wedstrijd, dan was het wel na dewedstrijd. Hier wat kiekjes van supporters langs de lijn.


 


 
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Ook al voetbalden we een half uurtje vroeger. Het was toch al behoorlijk te warm. Jongens met een wat mindere conditie, en daar hebben we er een paar van, krijgen het dan al snel moeilijk. Wat vaker trainen volgend seizoen, jongens. Kom op nou!"
"Joost heeft weer uitstekend gefloten. Het was een heel sportieve wedstrijd. Als er twee overtredingen zijn gemaakt, is het veel."
 "De aanvoerder van PVC 1, Remco, is een aardige jongen en een goede voetballer. Voor de gelegenheid liet ie een medespeler op de foto gaan. Dat was ook een aardige jongen trouwens."