Thuis Vorig Volgend    

 

 
      

      

 

 
 
 
 
 
 
 
 

   24 november
  

‘s-Graveland 5 verliest bij Batavia ook laatste bekerwedstrijd: 0-2

’s-Graveland 5 speelde vandaag haar laatste bekerwedstrijd van het seizoen. De eerste twee bekerwedstrijden waren helaas geëindigd in een verlies. Om nog iets van het bekertoernooi te maken werd er vandaag dan ook vol goede moed afgereisd naar Lelystad waar een wedstrijd tegen batavia op het programma stond. Met een zeer krappe selectie en een geblesseerde grensrechter (Dennis bedankt) slaagde ’s-Graveland 5 er redelijk in om de tegenstander weg te houden van het eigen doel. Batavia probeerde het vaak vanuit de tweede lijn, maar echt gevaarlijk werd dit nooit. Uit een goede hoekschop van Ettiene van Dijk werd ’s-Graveland 5 zowaar zelf gevaarlijk. De kopbal van Bas van den Hoven spatte uiteen op de lat. De rest van de wedstrijd kwam het aloude gebrek weer naar voren. Het bleek weer zeer moeilijk om de bal in de ploeg te houden, waardoor batavia steeds gevaarlijker werd. In de tweede helft werd de uitploeg steeds verder teruggedrukt . Uiteindelijk slaagde batavia erin om twee maal te scoren. Eenmaal een eigen doelpunt en eenmaal zeer slordig balverlies al snel in de opbouw. Al met al een terechte nederlaag en een roemloos einde van het bekertoernooi dit seizoen.

BAtavia'90 4 - 's-Graveland 5: 2-0
Ruststand: 0-0
Doelpunt 's-Graveland: -

   
 
.
 
.
 
  De Rust
    .
 
 
  Supporters van de Week
 

Vanwege de afwezigheid van Kjelt was Evita deze week niet als supporter langs de zijlijn te bewonderen. Zo blijft de winnaar van de titel “supporter van het jaar” nog even onbekend. Dave had vandaag zijn twee kinderen meegenomen. Dylan en Michano hebben hun vader goed aangemoedigd. Helaas heeft het niet veel geholpen. Volgende keer beter.

.       
 
 
  De Toss
 

Jurgen Koopmanschap: ""Ik had gehoopt vandaag met 14 man aan de wedstrijd te kunnen beginnen, maar gisteren meldden 3 mensen zich nog af, waardoor we met 11 man stonden. Wel top dat Dennis Fine toch is gekomen om te vlaggen. Daarbij kregen we in de tweede helft ook nog te maken met een blessure van Morton Ponsen. Dennis heeft daarom even geprobeerd om te voetballen, maar het ging echt niet, waardoor we de wedstrijd met 10 man hebben uitgespeeld. Een aantal weken geleden hebben we ook al tegen dit team gespeeld voor de competitie. Toen verloren we met 7-4 dus er zit progressie in het spel, om met een positieve noot te eindigen.  
"De scheidsrechter van vandaag heeft goed gefloten. Hij hield het strak, niks aan de hand. Er werd vandaag opvallend veel hands gemaakt. Maar de scheidsrechter ontging niks en floot keurig de wedstrijd uit.”
"De aanvoerder van Batavia, Ivan, is een aardige jongen en een heel goede voetballer.”

.