Thuis Vorig Volgend    

 

 
      

      

 

 
 
 
 
 
 
 
 

   2 februari
  

Kaartenhuis 's-Graveland 5 stort na de rust in elkaar bij BVV : 10-3

Met dubbele cijfers verliezen: een blamage voor 's-Graveland 5, vandaag in de wedstrijd bij BVV. De eerste helft had het daar nog niet naar uitgezien. Ja, BVV was toen ook de bovenliggende partij, maar 's-Graveland wist zelf ook een paar kansjes te creƫren. De doelpunten van BVV vielen vooral uit ballen die vanuit de 's-Gravelandse verdediging rechtstreeks in de voeten van de tegenstander werden geschoven. En eerlijk is eerlijk ook het 's-Gravelandse doelpunt kreeg een hoop medewerking van BVV. Met een 3-1 ruststand, niets aan de hand, zou je zeggen. De 's-Gravelandse hoop werd in de tweede helft echter al snel de bodem van het kunstgras ingeslagen. Binnen 5 minuten stond het 5-1. Mark Heemskerk kon er nog 5-2 van maken met een prachtig schot van afstand over de keeper. Daarna was er geen houden meer aan en leek BVV vrij spel te hebben. Blaricumse doelpunten vielen als rijpe appelen. Alleen Jeroen te Nuyl kon nog een tegenscoren door in de rebound goed te reageren op een afgeweerd schot.

BVV'31 5 - 's-Graveland 5: 10-3
Ruststand: 3-1
Doelpunt 's-Graveland: Jurgen Koopmanschap, Mark Heemskerk, Jeroen te Nuyl

   
 

Jeroen te Nuyl: "Je moet maar effe niks aan mij vragen, want ik heb het er een beetje mee gehad. Dit was natuurlijk waardeloos. Ik ga me beraden op mijn toekomst bij 's-Graveland 5. Dat gedoe met veel te veel spelers waardoor ik de hele week druk ben om te kijken wie of er wel of niet komt. Puntje bij paaltje moet ik een aantal jongens teleurstellen, waarna ik de volgende dag er weer een paar kan bellen omdat er weer wordt afgeschreven."
"Dat komt het voetbalplezier en de voetbalkwaliteit allemaal niet ten goede. Ook vandaag was ons niveau weer allerbelabberdst. Op deze manier heb ik er in het voetbal geen lol in. Ach, nou ben ik toch weer verlokt tot een discussie, terwijl ik helemaal niks had willen zeggen. Laat me nu maar even. Ik stuur nog wel een mailtje aan iedereen."

 

.
  
  
.

Luc te Nuyl: "Ik blijf me verwonderen in het leven. Als je denkt dat het niet erger kan, blijkt dat toch nog wel te kunnen. Jammer, want de eerste helft vond ik dat we het nog niet eens zo heel slecht deden. We hadden zelfs een paar kansen. Dat komt in andere wedstrijden een stuk minder voor."
"Nee, ik ga niet zeggen die of die heeft de schuld. Ik kan wel weer herhalen dat we niet fel genoeg waren, te weinig bewogen zonder bal en veel te onzuiver waren in het overspelen, maar dat ga ik niet doen. Wanneer is deze gifbeker een leeg, vraag je je af. Volgens mij drinken we niet uit gifbeker, maar uit een gifjerrycan."

 
.
 
.
 
.
 
  De Rust
    .
 
 
  Supporters van de Week
 

Gelukkig zijn er altijd onze supporters nog.

Net als vorige week was Dylan mee met Dave. Prima! Dylan weet zich goed te vermaken rond het veld. De ontdekking van vandaag was toch wel de doorgang van de ene kleedkamer naar de andere. Zo zag je hem,en zo zag je hem niet.

 

Pim van Leeuwen, en zijn zoon Luc kwamen de tweede helft, het stond al 5-2, even kijken. Ze hadden de fiets gepakt en waren vanuit Hilversum in het zonnetje naar Blaricum gefietst."
"PIm: "Vorig seizoen maakte ik nog deel uit van 's-Graveland 5. Ik had wel moeite met mijn afscheid van het actieve voetbalbestaan. Na het zien van deze wedstrijd is die moeite een stuk minder geworden. Nee, zonder gekheid, het gaat goed met me en als het vaker mooi weer is, kom ik vaker kijken.Leuk om iedereen weer even te zien."
" Ik ben nog wel actief als trainer/coach bij Wasmeer E5. Goed geraden, daar voetbalt mijn zoon Luc in. Hij doet dat lang niet slecht, al zeg ik het zelf."

.


 
 
  De Toss
 

Gelegenheids-aanvoerder Frits van der Meer: "Net als vorige week was ik vandaag aanvoerder. Fijn dat ik zowel van Jeroen als Jurgen dat vertrouwen krijg. Qua type leider ben ik niet iemand die met veel woorden iedereen op de juiste plaats zet. Ik laat liever mijn voeten spreken."
"Het was een beetje rommelig voor de toss. Bij BVV lezen ze onze site kennelijk. Ze hadden ze bedacht dat ze met het hele team op de foto wilden en dat ons team er toen ook bij moest. Nou ja, een hoop gedoe. Het kwam onze concentratie misschien niet ten goede. Maar ja een gebbetje voor de wedstrijd moet wel kunnen, vind ik."
De scheidsrechter heeft vandaag een prima wedstrijd gefloten. Behalve dat hij vaak naar het midden moest wijzen, had hij weinig te doen. Het was een sportieve wedstrijd. Volgende keer hopen we dat onze favoriete BVV-scheidsrechter Gary van Mondfrans (oud-medespeler bij sv Actif, red.) weer aan de aftrap staat."
"De aanvoerder van BVV was een aardige jongen en goede voetballer. Jammer genoeg, liepen er bij hun nog een paar goede voetballers."

.