Thuis Vorig Volgend    

 

 
      

      

 

 
 
 
 
 
 
 
 

   23 maart
  

Wedstrijd tegen Laren duurt voor 's-Graveland 5 vijf minuten te lang: 1-2

Voor het eerst sinds tijden leken vandaag weer eens punten binnen handbereik van 's-Graveland 5. Tegen Laren, de nummer vier in de competitie, werd het een hele spannende wedstrijd. Pas in de laatste vijf minuten moesten de 's-Gravelanders capituleren. Laren had zeker de eerste helft het beste van het spel, maar 's-Graveland deed aardig mee. Laren kreeg een aantal goede kansen, maar keeper Arie Poels was een behoorlijke sta-in-de-weg. Op een mooi afstandschot moest hij echter het antwoord schuldig blijven. Na de thee waren de ploegen aardig gelijkwaardig. 's-Graveland kreeg een paar kansjes, Laren een paar kansen. Rick Lagerweij profiteerde na twintig minuten heel alert van een misverstand tussen de Larense goalie en een verdediger (1-1). Daarna leek het erop of 's-Graveland het eerste punt in 2014 kon gaan bijschrijven. Jammer, maar dacht Laren anders over. Uit een uitval werd vijf minuten voor tijd de 1-2 gemaakt. Luc te Nuyl kreeg daarna nog een dot van een kans op de 2-2, maar hij schoot helaas tegen de keeper op.

's-Graveland 5 - Laren'99 6: 1-2
Ruststand: 0-1
Doelpunt 's-Graveland: Rick Lagerweij

   
 

Luc te Nuyl: "Jammer, maar we hebben het niet slecht gedaan, vind ik. Er had meer in gezeten. Toch moeten we ook niet gaan mopperen. Laren heeft misschien wel verdiend gewonnen. We hadden ook zomaar met 3-0 achter kunnen staan."
"Vorige week had ik een weekje overgeslagen. Dat moet ook wel eens kunnen, vind ik. Zeker omdat we zo'n brede selectie hebben."
"Ja inderdaad, een minuut voor tijd had ik de 2-2 op mijn pantoffel. Ik stond schuin voor de goal, vrij voor de keeper. Ik wilde hard en laag inschieten, maar het werd een beetje door het midden. In ieder geval ging ie er niet in."
"Volgende week zondag zijn we vrij. Dinsdag komt natuurlijk iedereen trainen en vrijdag begint de 45-plus-competitie weer. Ik doe mee, Fritsie doet ook mee samen met nog een aantal andere oudere jongeren. Het is op 's-Graveland, dus misschien voor de jeugdige teamgenoten leuk en leerzaam om te komen kijken."

.
  
  
.

Frits van der Meer (midden op de foto): "Ja, balen, we waren dichtbij een puntje. Nou ja, niks aan te doen. Ik heb negentig minuten lekker gedraafd. Na afloop werd mijn spel gekarakteriseerd als 'stofzuigen en grasmaaien'. Beter dan 'stofmaaien en graszuigen', denk ik dan maar."
"Opvallend moment tijdens de wedstrijd zie je hier op de foto. Scheidsrechter Menno van den Brand was zijn veters aan het vastmaken. Ik liep langs en zag een pluisje op zijn schouder. Die veegde ik eraf. Menno verloor daarop zijn evenwicht en viel om. Ik wist niet dat hij zo snel uit balans zou zijn. Hij vermoedde kwade opzet want greep meteen naar z'n borstzakje om een kaart te pakken. Gelukkig heb ik hem uit kunnen leggen dat ik het niet kwaad bedoelde. Maar daarna had ik wel het idee dat hij de rest van de wedstrijd tegen me floot."

 
 
 
.
 
.
 
  De Rust
    .
 
  Supporters van de Week
 

Frank Scheltus, een van de keepers van 's-Graveland 5, had vandaag een vrije dag. Natuurlijk komt de man dan zijn team aanmoedigen.
Frank: "Het was een spannende wedstrijd. Weer eens wat anders. Mijn complimenten trouwens voor Arie Poels mijn collega op de goal. Hij heeft het uitstekend gedaan."
"Ik zit er niet op te wachten om Supporter van de Week te worden. Toen ik de fotocamera in handen kreeg ben ik dus op zoek gegaan naar andere supporters, en die heb ik gevonden. Deze dames hebben een ex-vriend bij Laren spelen, maar waren toch voor 's-Graveland 5. Prima, toch? We hebben telefoonnummers en e-mailadressen uitgewisseld. Ik kan ze voor een volgende wedstrijd nog eens vragen om te komen supporteren."

 
 
  De Toss
 

Aanvoerder Wouter Takes: "Ja, Jurgen had zichzelf de eerste helft reserve gezet. Vandaar dat de aanvoerdersband naar mij toe kwam. Geen probleem hoor. Leiding geven gaat mij gemakkelijk af."
"Aanstaande vrijdag doe ik weer mee aan de 35-plus-competitie. Het is bij Victoria. Ook daar zijn toeschouwers welkom. "
"Voor de wedstrijd regende en hagelde het nog. Ik denk dat de scheidsrechter even gewacht heeft met de toss tot het weer droog was. Verder was het prima voetbalweer."
"Menno van den Brand heeft weer een uitstekende wedstrijd gefloten. Het schijnt dat de KNVB hem benaderd heeft om hogerop te komen fluiten. Als ze hem een mooi aanbod doen, denk ik dat hij is vertrokken. En nee, dat akkefietje met dat Frits hem omduwde, heb ik niet gezien."
"De aanvoerder van Laren was een aardige jongen en een goede voetballer. Het was trouwens een heel sportieve wedstrijd."

.